Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nyforelskede Carola Häggkvist er aktuell i den svenske versjonen av  TV 2-programmet «Hver gang vi møtes». I lørdagens program gir hun de andre deltakerne i «Så mycket bättre» hakeslepp når hun avslører at hun i tenårene hadde et kort forhold til en annen kvinne.

Til svenske Expressen sier Carola at det føltes godt å dele historien på sine egne premisser. 

– Jeg ønsker å dele med dere at livet ikke bare svarthvitt, men at det har mange farger, sier artisten til de andre deltagerne i programmet.   

– Og så var det noen oppfølgingsspørsmål som ikke kommer med. Johan lurte på om jeg var bi. Jeg vet knapt hva det er. Ja, jeg vet. Men jeg er ikke bi. Samtalen var interessant, sier hun til Expressen.

Var fysiske

Om forholdet til kvinnen sier Carola at de to aldri var kjærester, men at hun «testet det ut».

– Det var litt vanskelig, for jeg kjente jo en ekstrem tiltrekning og kraft i det hele. Men jeg valgte å ikke kjøre på. Jeg vet ikke om det var kjærlighet eller bare begjær, for man er jo seksuell når man er tenåring, sier hun i programmet, ifølge Se og Hør.

På spørsmål fra de andre deltagerne svarer hun at de to var intime og fysiske. Hun så imidlertid ikke noe fremtid i forholdet.

– For meg føltes det ikke helt topp dagen etter. Jeg kunne ikke relatere det til mitt liv i fremtiden. Jeg kan ikke si at det tok slutt, for vi var aldri sammen. Det er vel mer at jeg ønsket å fortelle at jeg forstår, og at jeg har vært der selv. 

– Jeg følte at «dette vil jeg ikke», men jeg har i alle fall testet det.