Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Artisten Marion Ravn (30) har vært MOT-ambassadør i fem år.

Torsdag var hun tilbake på sin gamle ungdomsskole Hammer skole på Lørenskog sammen med ungdomsorganisasjonen MOT.

Det er nærmere 15 år siden hun selv var elev ved skolen. 

– Det er jo veldig merkelig å være tilbake på ungdomsskolen. Nå vil folk ta bilder av meg, og sånn var det ikke når jeg gikk her, ler Marion Ravn.

Se video av Marions ungdomsskole-besøk øverst i saken. 

– Si ifra om mobbing

I dag arrangeres MOT til å glede-dagen. 65 000 ungdommer i 147 lokalsamfunn deltar i MOTs programmer, og denne dagen har de alle et felles mål – å glede så mange som mulig, mest mulig, med små midler.

TILBAKEBLIKK: Det er 15 år sin Marion Ravn gikk på Hammer ungdomsskole i Lørenskog. Her er hun fotografert med M2M-kollega Marit Larsen (til venstre) da de var 18 år. Foto: Stella Pictures
TILBAKEBLIKK: Det er 15 år sin Marion Ravn gikk på Hammer ungdomsskole i Lørenskog. Her er hun fotografert med M2M-kollega Marit Larsen (til venstre) da de var 18 år. Foto: Stella Pictures

Med en slik dag ønsker organisasjonen å bekjempe mobbing. 

– Det er veldig viktig å legge merke til alle rundt seg. Ikke bare sine nærmeste venner, men alle i klassen, slik at miljøet på skolen blir fint og alle kan ha det hyggelig. Så det er veldig fint å ha en MOT til å glede-dag, sier Ravn.

Artisten benyttet besøket til å oppfordre ungdomsskoleelevene å si nei til mobbing.

– Jeg har aldri blitt mobbet selv og jeg har aldri mobbet noen, men helt siden jeg var liten var jeg den som sa ifra. Det synes jeg er veldig viktig. De rundt må tørre å si ifra at det ikke er greit at noen mobber, sier Ravn.

Ektemannen er også MOT-ambassadør

Ravn slo gjennom som artist med duoen M2M da hun var kun 14 år. Etter at duoen ble oppløst i 2002, har Ravn utgitt flere soloalbum og medvirket som dommer i både «Idol» og «X Factor».

Hun var også en av artistene som ble hyllet i fjorårets sesong av «Hver gang vi møtes».

I fjor giftet Ravn seg med snøbrettkjører Andreas Ygre Wiig (33), som også er MOT-ambassadør.