Her tar fansen helt av etter seiersmålet over erkerivalen

Vesle Brentford nærmer seg Championship-toppen etter seieren over Fulham.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Brentford - Fulham 2-1:

Brentford-fansen feiret som besatt etter at laget tok en 2-1-seier hjemme over erkerival Fulham i Championship fredag kveld.

«The Bees» lå under 0-1 for naboene i Vest-London etter scoring av Hugo Rodallega tidlig i 2. omgang. Men en solid sluttspurt de siste ni minuttene av kampen sendte de rødkledde på Griffin Park inn i ekstase.

Først utlignet Harlee Dean med en herlig scoring i det 81. minutt. Stuart Dallas spilte seg fri ute på venstre kanten og la lekkert inn til Dean, som klinket ballen rett i krysset.

Så falt avgjørelsen på overtid – med tilhørende spansk magi. For Jota fikk nemlig ballen ute på høyrekanten, driblet seg inn mot 16-meteren og sendte av gårde en helfrekk markkryper – rett i mål.

Seiersmålet smakte utvilsomt ekstra godt for hjemmefansen, og flere stormet banen og feiret sammen med Jota & Co.

Se de herlige jubelscenene i videovinduet øverst!

Brentford er tradisjonelt sett den fotballmessige lillebroren i Vest-London, og har levd i skyggen av Chelsea, QPR og Fulham i mange år.

Nå er imidlertid de røde og hvite på vei på tabelltoppen i Championship. Brentford klatret fredag opp til 4. plass – kun ett poeng bak serieleder Derby, med med én kamp mer spilt.

Det smaker nok ekstra godt for Brentford-fansen at Fulham ligger helt nede på 17. plass, tolv poeng bak.