POPULÆR: Farmen-deltaker Finn Olav Odde fra Opphaug har over 14 000 Facebook-venneforespørsler på vent. Foto: Alex Iversen/TV 2
POPULÆR: Farmen-deltaker Finn Olav Odde fra Opphaug har over 14 000 Facebook-venneforespørsler på vent. Foto: Alex Iversen/TV 2

Farmen-Finn (55): – Jeg har det kjempebra!

Deltakeren sier han har fått heltestatus etter alt bråket på Farmen. Nå synes han synd på Olav.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

På årets Farmen har det vært store uenigheter mellom deltakerne Finn Olav Odde (55) og Olav Harald Ulstein (51), og mange har reagert på hvordan sistnevnte oppfører seg på gården.

Kritikken er spesielt rettet mot tidligere uttalelser, der Olav blant annet har kalt Finn en «ynkelig og motbydelig mann». Denne uken har man også kunnet se at Olav gjør alt for å sabotere ukesoppdraget, slik at storbonden Finn ikke skal få det godkjent.

Har blitt sterkere

På sosiale medier har seerne gått hardt ut mot Olav, i tillegg til at mange uttrykker bekymring overfor Finn.

Men Finn kan forsikre alle om at han ikke lider noen nød.

– Jeg har det så bra, som ingen kan drømme om. Jeg er så sterk både fysisk og psykisk. Jeg har vært skuffet, men det svekker meg ikke. Jeg har blitt enda sterkere som person, sier han til TV 2.

– Stolt som en hane

Tilbakemeldingene fra folk og fe har ikke latt vente på seg. Finn forteller at på Facebook har han over 14 000 venneforespørsler på vent, og på mobilen strømmer det inn med tusenvis av meldinger.

– Jeg har vunnet hele kongeriket. Jeg har fått så mange positive tilbakemeldinger, der de sier at det er meg de ser opp til. Jeg har fått meldinger fra folk som er psykisk knekt, men som får styrke når de ser hva jeg gjør på Farmen, og hva jeg har måtte ta i mot av drit, forteller han, og legger til:

– Jeg går rundt som en stolt hane, og har ikke noe å skjemmes over. Om jeg kunne, hadde jeg sagt ja til å være med på Farmen en gang til.

– Synes synd på Olav

Inne på Farmen oppfattet ikke Finn at han og Olav var uvenner, men han innrømmer at han fikk sjokk da han i ettertid fikk se hva Olav sa til kameraene.

– Jeg fikk sjokk da jeg fikk høre at jeg var ynkelig og motbydelig. Jeg skjønner ikke at noen kan si noe så stygt, sier 51-åringen.

Mens støtteerklæringene renner over på Finns Facebook-side, stormer det rundt Olav. Finn synes det er forferdelig å se hva Olav gjennomgår.

– Nå synes jeg virkelig synd på Olav, at jeg vet ikke mine arme råd. At han får så mye tyn, er forferdelig å se på.

Farmen ser du på TV 2 mandag og onsdag kl. 21.40, samt søndag kl. 20.00.