Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I et intervju med den svenske avisen Expressen avslører artisten Carola Häggkvist (48) at hun har fått seg ny kjæreste. 

– Jeg har møtt en fantastisk, fantastisk mann, sier Carola til Expressen

Sangstjernen vil ikke avsløre hvem den nye mannen i hennes liv er, men hun forteller at hun nå er lykkeligere enn hun har vært på veldig lenge. 

Videre forteller hun at hun lenge har savnet en mann å dele livet med. 

Carola har tidligere vært gift med nordmannen Runar Søgaard (47) i ti år. Søgaard ble tirsdag dømt til to måneders fengsel for brudd på regnskapsloven.

Ble satt vekk som barn

Denne høsten er Carola aktuell i den svenske versjonen av «Hver gang vi møtes». I programmet forteller Carola om en side av seg selv som ikke mange vet. Hun ble nemlig forlatt av moren sin da hun var baby.

Carolas mamma, Anita, slet med fødselspsykose, og bestemte seg for å gi babyen bort til noen andre. Tilstanden er ofte relatert til en bipolar lidelse, hvor kvinnen veksler mellom depresjon og oppstemthet. Fødselspsykose oppstår vanligvis kort tid etter fødselen, og gjør at man «mister kontakten» med virkeligheten.

– Jeg ble satt bort da mamma fikk en fødselspsykose, forteller Carola under programmet.

– Jeg har aldri fått vite hvor jeg var mine første måneder, sier hun.

Kunne fått et annerledes liv

Sangfuglens mamma slet så mye at familien valgte å gi nyfødte Carola til et barnehjem, skriver den svenske avisen Expressen. Stjernens liv kunne ha fått en helt annen vending, hadde det ikke vært for at moren ble frisk igjen.

– Jeg kunne ha havnet i en annen familie, og livet mitt kunne vært helt annerledes, sier Carola under programmet som på svensk kalles «Så mycket bättre».

48-åringen mistet begge foreldrene sine for ti år siden, og har tidligere uttalt at det var et stort tap da de døde med kort mellomrom i 2004.