SLITER FORTSATT: Anne Beate sliter med hodepine etter heste-ulykken i Farmen i fjor. Her står hun foran fjorårets Farmen-gård. Foto: TV 2
SLITER FORTSATT: Anne Beate sliter med hodepine etter heste-ulykken i Farmen i fjor. Her står hun foran fjorårets Farmen-gård. Foto: TV 2

Anne Beate sliter fortsatt ett år etter Farmen-ulykken

Anne Beate Rye Teigen (46) har hodepine etter at hun ble løpt ned av hesten i Farmen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I fjor var Anne Beate Rye Teigen (45) fra Numedal med i Farmen, og hun blir best husket for sin teft for gårdsdrift og sitt gode håndlag med dyrene.

Men Anne Beates Farmen-opphold fikk en svært dramatisk endring da hun ble utsatt for en stygg ulykke. Anne Beate skulle få den ene hesten og føllet inn i stallen, men føllet ble ikke med inn. De snudde for å få med føllet, og det ble for trangt i stallgangen for både hesten og Anne Beate.

Fikk store skader

Deretter ble det sort. Anne Beate ble løpt ned og havnet under den store hesten. Ulykken førte til at hun havnet på sykehus med kraftig hjernerystelse og flere store kutt i ansiktet. 

Likevel valgte hun å dra tilbake til Farmen-gården, der hun holdt til i to uker til før hun tapte tvekamp i tautrekking. 

Nå forteller Anne Beate at hun fortsatt sliter etter ulykken.

– Jeg sliter mye med hodepine. Jeg får vondt hvis det er for varmt eller for kaldt, eller hvis jeg er sliten. Det er ikke noe jeg får gjort noe med, så jeg må leve med det og ta tiden til hjelp, forteller Anne Beate til TV 2.

Ble kvitt krystallsyken

I etterkant av ulykken fikk hun også krystallsyke, som gjorde at hun ble konstant svimmel. Det er heldigvis over nå.

– Jeg fikk behandling og ble heldigvis helt kvitt krystallsyken igjen. Nå er det bare etterdønningene etter hodeskadene som sitter igjen. Det går heldigvis ikke utover arbeidet mitt, forteller hun.

Anne Beate er nødt til å ta det roligere enn før for å unngå smertene.

Blir fortsatt gjenkjent på gata

Likevel er det ikke ulykken som sitter sterkest igjen etter Anne Beates Farmen-eventyr, og hun angrer ikke på at hun ble med. Fortsatt blir hun gjenkjent på gata.

– Det er så hyggelig. Folk kommer bort til meg fordi de kjenner meg igjen og vil slå av en prat. De skryter av min innsats på Farmen, forteller hun.

Årets sesong har hun ikke fulgt med på.

– Jeg så litt i starten, men jeg syntes stemningen var dårlig. Jeg er glad for at jeg var med i fjor, sier hun.