NAKEN: Gabriela Soukalova stiller opp naken sammen med kjæresten for å motivere folk til å ta sine helseproblemer på alvor. Foto Scanpix/Faksimile TODAY.
NAKEN: Gabriela Soukalova stiller opp naken sammen med kjæresten for å motivere folk til å ta sine helseproblemer på alvor. Foto Scanpix/Faksimile TODAY.

Skiskytterstjernen poserer naken med kjæresten

Stiller opp naken i et magasin i hjemlandet for å øke oppmerksomheten rundt kreftsaken.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skiskytterstjernen Gabriela Soukalova vekker oppsikt i hjemlandet Tsjekkia, etter at hun og kjæresten Petr Koukal stilte opp naken på forsiden av magasinet TODAY.

Det gjør paret for å skape oppmerksomhet rundt kreftsaken og motivere folk i sin kamp mot kreft.

Skal vi tro skiskytteren var det helt naturlig å stille opp. Både hennes far og kjæresten hennes har vært rammet av kreft. 

Til magasinet sier Koukal(som er en stjernespiller innen badminton) at han angrer på at han ikke gikk til doktoren tidligere da han ble rammet av kreft. Koukal mener at menn ikke er flinke nok til å ta helsen på alvor.

– Når bilen vår har problemer får vi den på verksted umiddelbart for å reparere den, siden vi ikke kommer oss av sted før den er reparert, forklarer Koukal til TODAY ifølge biathlonews.com.

Soukalova forklarer hvorfor det er enklere for kvinner å snakke ut om sykdommen.

– Det startet i barndommen, da min mor tok meg med til gynekolog for første gang. Da forstod jeg hvor viktig det var, forklarer skjønnheten til TODAY.

Soukalova er ikke den første skiskytteren som har stilt opp naken. Miriam Gössner stilte opp for nakenbladet Playboy tidligere i år. Det gjorde skiskytterstjernen mens hun var skadet etter et fall under trening i Norge i mai 2013. En skade som gjorde at hun måtte droppe OL i Sotsji.

– Jeg ønsket å vise en annen og mer feminin side av meg selv. Jeg synes resultatet ble bra, sa Gössner da, ifølge news.de.