TAKTIKK: Olav Harald Ulstein har stått for mye action i årets Farmen, noe som har vært en del av taktikken hele veien. Foto: Alex Iversen/TV 2
TAKTIKK: Olav Harald Ulstein har stått for mye action i årets Farmen, noe som har vært en del av taktikken hele veien. Foto: Alex Iversen/TV 2

Farmen-Olav: – Jeg ville gjort de samme ablegøyene om igjen

Olav Harald Ulstein snakker ut om konfliktene på Farmen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da Farmen-deltaker Finn Olav Odde (55) ble storbonde denne uken, bestemte Olav Harald Ulstein (51) seg for at han ikke skulle bidra på ukesoppdraget.

Grunnen var at Finn og Ørjan Hult (25) ødela røykhuset da Olav var storbonde, noe som kostet ham et godkjent ukesoppdrag.

Gjennom uken har man sett at Olav har gjemt unna seletøyet til hesten, kjøttkvernene og sagen - alle viktige redskaper for å kunne fullføre denne ukes oppdrag.

Vil ikke avsløre gjemmestedet

Finn leter iherdig rundt gården, i håp om å finne tingene, men uten hell. Han innser at slaget er tapt, og prøver å overtale Olav til å fortelle hvor det ligger. For ifølge ham vil han ikke klare ukesoppdraget uansett. Men Olav nekter.

– Finn har en arbeidskapasitet av de sju sjeldne. Han har en enorm stor vilje til å stå på, og han er sterk som en hest. Om jeg forteller hvor seletøyet ligger, så klarer han det uansett, forteller Olav.

Ville gjort det samme igjen

Feiden mellom Finn og Olav har satt sinnene i kok hos enkelte seere, noe Olav har fått merke.

– Angrer du på oppførselen din?

– Det vil jeg ikke kommentere, sier Olav til TV 2.

På Farmens Facebook-side har det haglet inn med kommentarer rettet mot Olav, men det endrer ingenting for 51-åringen.

– Jeg vet hva jeg har vært med på, og om jeg kunne så hadde jeg dratt inn på Farmen og gjort de samme ablegøyene om igjen, sier han.

Forberedt på reaksjonene

Olav hadde bestemt seg for å kjøre en tøff taktikk på forhånd av Farmen, og ifølge ham har han fulgt den til punkt og prikke. Han er ikke overrasket over reaksjonene i kjølvannet.

– Jeg visste det kom til å bli mye oppstyr, spesielt siden jeg valgte å spille spillet slik jeg gjorde, og jeg var godt forberedt da innspillingen var over. Jeg visste når stormen ville komme, og jeg har stått i den. Det som ikke kommer like godt frem, er at jeg får ekstremt mange positive tilbakemeldinger også. Det er noe i begge vektskålene, sier han.

– Mye god stemning

Han ønsker også å fortelle at selv om det er konflikten mellom ham og Finn Olav som er i fokus nå, så var det generelt sett bare god stemning på gården.

– Livet på gården besto av 24 timer i døgnet. Det er mye som ikke blir vist. Stemningen var veldig bra, og vi gjorde mye gøy sammen, legger han til. 

Farmen ser du på TV 2 mandag og onsdag kl. 21.40, samt søndag kl. 20.00.