Her ødelegger Magnhild for Alina og Charlottes tvekamp-forberedelser

Når Magnhild avslører hvor jentene har øvd på øksekast, legger hun en slu plan.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Finn Olav Odde (55) er denne ukens storbonde på Farmen, og det er hans oppgave å velge førstekjempe til årets aller siste tvekamp, før finaleuken er i gang.

Siden det kun er to menn igjen på gården, er det nødt til å bli en jentekamp og Magnhild Vik (42), Alina Vassnes (24) og Charlotte Thøgersen (25) føler seg ekstra utsatt.

For å være best mulig forberedt har Alina og Charlotte sneket seg vekk for å øve på øksekast, noe Magnhild får nyss i.

– Jeg tror Alina kommer til å velge øksekast mot meg. Fordelen hennes er at hun er yngre enn meg. Vi kan ta oss en tur og finne øvestedet deres, sier Magnhild under en samtale med Olav Harald Ulstein (51).

Avslører hvor de har øvd

Og Olav Harald vet nøyaktig hvor de skal starte å lete.

– Jeg var faktisk på joggetur her tidligere i dag, og da gjorde jeg en observasjon, forteller han til Magnhild.

– Jeg tror faktisk at jeg gjør samme observasjon. Det der har jeg ikke sett før i dag, svarer Magnhild, og referer til en trestamme som har synlige merker etter gjentatte øksekast.

– Har Hakke Hakkespett vært her, kanskje? sier Olav ironisk.

– De blir sikkert sinte

Magnhild finner ikke bare stammen jentene har øvd på, men også øksa. For å hindre at jentene skal få øvd seg ytterligere, legger hun en slu plan.

– Alina og Charlotte kommer sikkert til å bli sint eller sur, når de oppdager at jeg har tatt øksa. Men jeg føler meg ekstremt utsatt som førstekjempe, og de har øvd i ukevis, så da synes jeg ikke det er så urimelig at jeg kan ha den i et par dager, sier Magnhild.

Hvem Finn velger som førstekjempe får du se i kveldens Farmen på TV 2 kl.21.40. Har du gått glipp av noen episoder kan du se dem på TV 2 Sumo (krever innlogging).