BALANSERER CHAMPAGNEGLASS PÅ BAKENDEN: Kim Kardashian (34) har som mål å vinne internett med en rekke frekke rumpebilder. Foto: Kimkardashian/Instagram
BALANSERER CHAMPAGNEGLASS PÅ BAKENDEN: Kim Kardashian (34) har som mål å vinne internett med en rekke frekke rumpebilder. Foto: Kimkardashian/Instagram

Kardashian avslører trikset bak champagnerumpa

Kim Kardashian (34) fikk ryggproblemer etter den dristige fotoshooten.

I forrige uke spredde Kim Kardashian (34) de frekke bildene tatt av henne i ulike sexy positurer hvor lite ble overlatt til fantasien.

Etter det har bildene, som er tatt av fotograf Jean-Paul Goude og som er en hyllest til et bilde han tok på 70-tallet, florert i sosiale medier. En rekke falske bilder med strekkmerker og skjeve rumpeballer har blitt lagt til av misfornøyde internettbrukere.

Diskusjonen om i hvor stor grad bildene er retusjerte – og om Kardashian faktisk kan balansere et champagneglass på rumpa – er het.

Ubehagelig fotoshoot

Programlederen i det australske talkshowet «The Project», Rove McManus, klarte ikke å la være å spørre da super-realitystjernen gjestet studio.

– Kan du faktisk balansere et champagneglass på rumpa? spør han.

– Vet du hva, ryggen min verket i over en uke etter den fotoshooten. Jeg brukte muskler for å posere, og det var virkelig ikke behagelig. Ting falt over alt, forteller reality-stjernen, som står fast på at champagneglasset faktisk var plassert på hennes bakende.

– Når man gjør fotoshoots som dette, tar man de ulike delene av bildet hver for seg. Jeg måtte stå sånn i en evighet, sier Kardashian.

Gjorde det for sin egen del

McManus tar opp et champagneglass, og ber om hjelp til å balansere den på rumpa.

Kardashian gjør så godt hun kan, men gir fort opp:

– Glasset kommer til å knuse. Du har ikke så stor rumpe som meg, sier hun.

Videre forteller hun at hun hadde lovet seg selv å delta på en nakenshoot så snart hun var fornøyd med kroppen sin igjen etter fødselen av datteren North.

– Jeg gjorde det som et kunstprosjekt der målet var å føle meg selvtilfreds og bra. Jeg elsker bildene, og jeg tok dem for min egen del, sier 34-åringen ifølge Huffington Post.

I Norge hylles Else Kåss (34) etter at hun svarte på Kardashians frekke bilder med et eget, like frekt bilde.