Boyband-Alexandru : – Jeg hadde aldri trodd jeg skulle bli plukket ut

Alexandru Gros Grindvoll (14) er en av de åtte som er videre i jakten på Norges nye boyband.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Alexandru Gros Grindvoll (14) fra Rennebu i Sør-Trøndelag er en av de åtte som har blitt plukket ut i jakten på Norges nye, store boyband. I Prosjekt: Boyband skal nemlig fire superstjerner formes – og målet er at gruppen skal gi ut en singel før jul.

Alexandru er enormt interessert i musikk og har en rekke opptredener på både festivaler og lokale konserter bak seg. Det snodige er at han opptrer med myke popsanger. Selv liker han nemlig death core og metal core.

– Jeg hører mest på growling og screaming, og favorittbandene er «Bring me the horizon» og «Suicide Silence», forteller 14-åringen.

– Folk vil heller høre pop

– Hvorfor ønsker du å bli boyband-stjerne da?

– Jeg tror boyband er en sjanger flere liker enn metal. Og jeg liker den sjangeren også, forteller han.

Selv om det kan være vanskelig å forestille seg at det kan komme growling og screaming ut av 14-åringen istedenfor den klokkeklare pop-stemmen, forsikrer Alexandru at det også er en sjanger han mestrer.

– Det er veldig morsomt. Men de fleste vil heller høre pop, ler han.

Hadde ikke forventet å få være med videre

Øverst i artikkelen kan du se videoen som sendte Alexandru rett videre i jakten på fire boybandgutter. Der opptrer han med «All of the stars» av Ed Sheeran og Christina Grimmie, sammen med venninnen Martine, som han møtte på Youtube. 

Alexandru fikk være med videre til en «boot camp» i Oslo for flere auditions og øvelser i studio.

– Jeg ble så glad av å få være med, jeg hadde virkelig ikke trodd at jeg skulle få være med, forteller han.

– Veldig hektisk

Men 14-åringen legger ikke skjul på at det har gått ut over andre ting i livet hans.

– For å få tid til å være med i Prosjekt: Boyband har jeg blitt nødt til å sitte hjemme og gjøre lekser i helgene. Det har vært veldig hektisk, men det er verdt det, forteller han.

I de neste episodene av Prosjekt: Boyband, som du kan se på TV2.no tirsdager og fredager, får vi se hvilke av de åtte guttene som blir plukket ut til å starte boybandet.