Slik går det med Farmen-hunden Varg i dag

Varg ble TV-kjendis under årets sesong av Farmen, men nå har han fått nye oppdrag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den norske elghunden Varg flyttet inn på Li gård i slutten av juli, sammen med årets Farmen-deltakere. I ti uker bodde han sammen med deltakerne, og fungerte som både maskot og plageånd.

I videovinduet øverst kan du se forskjellige øyeblikk av Varg fra sin tid på Farmen.

Deltakerne døpte TV-hunden Varg, og hans fulle navn har blitt Lordwinn's Farmen Varg, etter kennelen han kommer fra.

– Varg har blitt en skikkelig plugg. Han vokste bra under oppholdet på Li gård, og han har blitt en utrolig flott hund. Han lover veldig godt som jakthund, forteller oppdretter Bjørnar Berger, eier av Kennel Lordwinn.

– Han er rolig og fin

Varg ble født 31. mai 2014, og var akkurat fylt åtte uker da han flyttet inn på Farmen. I dag bor Varg hos Tore Rambøl og hans familie i Trøgstad, og den nye eieren er svært fornøyd med kuppet.

– Varg er en rolig og fin hund. Han virker veldig trygg, med gode nerver. Vi har to elghunder fra før, og de går godt sammen. De koser seg, sier den stolte hundeeieren til TV 2.

Varg har blitt en plugg etter Farmen. Her er han litt over fem måneder gammel, i det nye hjemmet sitt. Foto: Tore Rambøl
Varg har blitt en plugg etter Farmen. Her er han litt over fem måneder gammel, i det nye hjemmet sitt. Foto: Tore Rambøl

Rambøl har stor tro på at Varg kommer til å bli en flott jakthund fremover.

Ikke tatt skade av Farmen

Deltakerne på gården la ikke skjul på at de synes det var svært hyggelig med Varg på gården, men etter noen uker fikk deltakerne beskjed fra mentor at de måtte følge ham bedre opp. Frem til da hadde Varg stort sett styrt sitt eget løp.

Men oppdretteren avkrefter at Varg har tatt skade av TV-eventyret.

– Varg har ikke lidd noe nød under oppholdet, og de har vært flinke med ham. Selv om han bare var 4,5 måned under årets jakt ble han prøvd forsiktig med bra resultat, sier Bjørnar Berger.

Deltaker Ørjan Hult tok til slutt på seg ansvaret for Varg, og det ble skikk med både bånd og uthus.

Farmen ser du på TV 2 mandag og onsdag kl. 21.40, samt søndag kl. 20.00.