ESKE FULL AV KYLLINGER: Fredag dukket denne gjengen opp på døra til en amerikansk kvinne.  FOTO: Washington Humane Society
ESKE FULL AV KYLLINGER: Fredag dukket denne gjengen opp på døra til en amerikansk kvinne.  FOTO: Washington Humane Society

Christina (28) ble kvalm da hun åpnet pakken fra ekskjæresten

– Jeg trodde at jeg hadde sett alt. Men så skjedde dette.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

15 nyklekkede kyllinger.

Det var dette som forrige uke dukket opp i posten til Washington-kvinnen Christina (28).

VARME: Ni av kyllingene bor nå i en rugekasse i Maryland. Foto: Poplar Springs Animal Sanctuary
VARME: Ni av kyllingene bor nå i en rugekasse i Maryland. Foto: Poplar Springs Animal Sanctuary

Pakken var fra en forsmådd ekskjæreste som ville formidle at det faktisk finnes mange andre chicks, altså engelsk for både «kyllinger» og «kvinnfolk», der ute. 

Vedlagt var nemlig en lapp det stod dette på: «There are lots of other chicks out there». 

Christina, som ikke vil ha etternavnet sitt på trykk, fortalte postbudet som kom med pakken på døra at hun ble kvalm av synet og at hun kom til å kaste kyllingene i søpla.

Postmannen valgte da å ta med seg pakken og levere den til nærmeste dyreredningssenter.

Forrige fredag fikk Washington Humane Society 15 kyllinger på døra. Senteret valgte å sende kyllingene videre til Poplar Springs Animal Sanctuary i Poolesville i Maryland.

– Det er helt utrolig at det er lovlig å sende kyllinger i posten. Dette resulterer i både skader og død, skriver sistnevnte dyresenter på Facebook-siden sin.

– Hatefult statement

En av kyllingene hadde en skadet fot, mens resten var i fin form. Ni av kyllingene bor nå i en åpen kasse trygt plassert under en varmelampe, mens de resterende seks er flyttet til Peaceful Fields Sanctuary i Virginia.

– Kyllingene har det bra. Det er en av dem som hadde en skadet fot, men det går bedre med henne. De virker aktive og friske, sier daglig leder Terry Cummings ved Poplar Spring til The Huffington Post. 

Hun raser mot det amerikanske postvesenet som tillater å sende levende kyllinger med vanlig post.

– Jeg trodde jeg hadde hørt alt, men denne var ny. Jeg har aldri hørt om babykyllinger som blir brukt som en hatefull statement etter et brudd. Dette hadde aldri skjedd hvis det var ulovlig å sende kyllinger i posten, sier hun.