Farmen-Olav: – Det er Ørjan som har oppført seg tåpelig, ikke jeg

Farmen-«ekteskapet» er i fare etter rivingen av røykhuset.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Onsdag fikk man se at Finn Olav Odde (55) og Ørjan Hult (25) totalødelegger røykhuset, som et resultat av at storbonden Olav Harald Ulstein (51) valgte Finn Olav som førstekjempe.

Se klipp i videovinduet øverst.

Finn Olav blir nemlig nødt til å velge Ørjan som andrekjempe, siden storbonden er immun, og dette får Ørjan til å fyre på alle plugger.

Reagerer med sinne

– Dette forteller meg at han bare tenker konkurranse, og da skal jeg sørge for at han hvertfall ikke får en kniv. Hvis jeg kommer tilbake fra kampen har han ikke noe kompis heller, sier Ørjan etter avgjørelsen.

Ørjan, som er Olavs hjelper denne uken, reagerer først med flytte sakene sine ned fra storbonderommet til første etasje, og sier opp som hjelper.

Så går Ørjan og Finn Olav løs på røykhuset, til Olavs store forskrekkelse.

– Han får komme til meg

Ørjan og Olav har fått et tett bånd på Farmen, og allerede i andre uke av oppholdet ble de omtalt som Farmen-ekteparet. Fra å dele latter, glede og seng i mange uker, har det nå blitt trøbbel i paradiset.

Spørsmålet er: hva vil skje med «ekteskapet»?

– Jeg har helt klart et ønske om å få normalisert forholdet til Ørjan igjen. Jeg har hatt altfor mange flotte opplevelser her med ham, til at det skal gå skeis, men det er heller ingen tvil om at det er han som bør komme til meg, sier Olav, og legger til:

– Det er han som har oppført seg tåpelig, ikke jeg. Så hvis han ikke kommer, blir det heller ikke skværet opp.

Se klipp du ikke får se på TV her:

– Ikke ondsinnet ment

Når støvet har lagt seg røper Ørjan at han har tenkt å ta en prat med Olav, for å forklare hvorfor han gjorde som han gjorde.

– Jeg er litt usikker på hva Olav tenker om det vi har gjort. Personlig kommer jeg til å oppsøke Olav og skvære opp, for det er ikke noe ondsinnet ment, forteller Ørjan.

– Jeg gjorde det fordi han valgte herrekamp. Jeg håper ikke han er sint. Jeg kommer også til å si at jeg ikke er sur på ham fordi han sender meg ut i kamp. Jeg skal legge frem kortene, så stoler jeg på at han aksepterer det, legger han til.

Om Olav og Ørjan får skværet opp kan du se på Farmen søndag, kl. 20.00 på TV 2.

Olav og Ørjan forteller hvorfor de har funnet tonen på Farmen: