Sondre drømmer om å bli Norges nye boyband-stjerne

Sondre Bjelland (17) er den første som går videre i jakten på Norges neste store boyband. Se de første bildene fra Prosjekt: Boyband her.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tirsdag går startskuddet for TV 2s nye nettserie Prosjekt: Boyband, der målet er å finne det som skal bli Norges neste store boyband.

I andre episode blir første deltaker valgt ut. Det er 17 år gamle Sondre Bjelland fra Stavanger, som imponerer stort da plateprodusent David Eriksen kommer for å møte talentet.

Drømmer om å leve av musikk

Sondre har drevet med sang og musikk så lenge han kan huske, og spiller gitar og piano.

– Jeg elsker å drive med musikk, så det å leve av det ville vært helt fantastisk. Drømmen er å bli musiker på fulltid, og det å være med i et boyband virker utrolig morsomt og spennende, sier Sondre til TV 2 like før de to første episodene slippes.

Av de over 300 søknadene som kom inn skulle åtte gutter plukkes ut til å være med til Oslo for å bo sammen i en uke, spille sammen og gjennomføre auditions. Til slutt skal det plukkes ut fire gutter som skal være med i boybandet.

– Blir spesielt å se

– Det var veldig spesielt å få besøk av hele filmcrewet og få vite at jeg skulle få være med videre. Det var helt fantastisk, sier Sondre.

I dag er han spent før de to første episodene slippes.

– Det blir veldig spesielt å se seg selv i en slik setting, sier Sondre.

Hva synes du om serien? Diskuter med #prosjektboyband i sosiale medier.

Her kan du se de to første episodene fra serien: