– Dette er flaut

New York Rangers' assistenttrener Ulf Samuelsson er ikke nådig etter at laget tapte 1-3 på hjemmeis for Edmonton Oilers i natt.

New York Rangers - Edmonton Oilers 1-3:

New York Rangers' assistenttrener Ulf Samuelsson var nådeløs med laget sitt etter at laget tapte 1-3 for Edmonton Oilers hjemme i Madison Square Garden. Lagets andre tap på rad.

Svensken snakket med kommentatoren John Giannone etter kampen, og fikk høre svenskens dom.

– Kollektivt er det trolig de to verste periodene våre siden jeg kom til klubben, og det er mange kamper. Forhåpentligvis er dette det laveste vi faller. Vi stoler på at ledergruppen i laget vil få troppene med seg. Det handler ikke om X'er og O'er nå. Vi presterer ikke på det nivået vi skal. Vi blir knust av Edmonton - i vår arena. Det er flaut, sier Samuelsson ifølge New York Daily News.

Heller ikke trener Alain Vigneault var fornøyd.

– Du forventer at laget ditt skal slå tilbake etter tapet i Toronto, og vise den karakteren og lederskapet du vet de har. Å da komme med en prestasjon som denne i kveld. Hvis du kaller det skuffende, så er det ukens største underdrivelse, sier han.

Dårlig start
Kampen i Madison Square Garden i New York startet dårlig for Mats Zuccarello, som var på isen da Edmonton tok ledelsen da det bare var spilt drøye tre minutter.

Chris Hagelin sørget imidlertid for balanse i regnskapet tolv minutter ut i perioden. Halvveis i midtperioden gikk gjestene på ny opp i ledelsen ved velkjente Benoit Pouliot som spilte for nettopp Rangers i fjor.

Zuccarello som måtte i utvisningsboksen for høy kølle mot slutten av midtperioden, var på isen også da Edmontons Teddy Purcell satte inn gjestenes tredje mål snaue halvannet minutt før sluttsignalet lød. Rangers-målvakt Henrik Lundqvist satt da på benken, mens hjemmelaget desperat forsøkte å få en utligning med en utespiller mer på isen.

99 NHL-poeng
Men isteden var det gjestene som fant veien til nettmaskene da Purcell satte pucken i det tomme buret.

Zuccarello scoret 19 mål og hadde 40 målgivende pasninger forrige sesong, og ble med det den nordmannen med både flest mål og flest målpoeng i én NHL-sesong gjennom tidende. I år står nordmannen bokført med 2 mål og 4 målgivende pasninger på 13 kamper. Så langt har han 99 poeng i grunnspillet i NHL og får en ny sjanse til å nå 100 poeng i neste kamp mot Pittsburgh Penguins i New York på tirsdag.

Under nattens kamp hadde Zuccarello to skudd på mål, og var på isen i 15 minutter og 7 sekunder.