Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bergen (TV 2): Det gikk en støkk gjennom publikum på Haugesund stadion søndag kveld da Kristoffer Barmen (21) deiset i bakken. Etter tolv minutter med behandling ble Brann-spilleren fraktet direkte til sykehus for undersøkelser etter fallet.

Der kom det positive meldinger sent søndag kveld. Røntgen og CT-undersøkelser var «negativt, det vil si ingen funn», opplyste Branns fysioterapeut.

– Røntgen- og CT-bildene er ålreite. Han skal ha en legevisitt i ti-tiden, så da får vi vite mer om hva som blir gjort. Det ser ut som det har gått bra. Det han trenger er fred og ro. Det viktigste er å se at det ikke er noe brudd. Når det ikke er brudd og han beveger armer og bein, puster alle lettet ut., sa Brann-lege Knut Fjeldsgaard til TV 2 mandag morgen.

Noen timer senere ble Barmen utskrevet fra sykehuset i Stavanger. 21-åringen er tilbake på beina og ved godt mot. Han blir fraktet tilbake til Bergen mandag formiddag.

– Nakken er stiv, men hodet og resten av kroppen kjennes grei. jeg ser optimistisk på det og gleder meg til å komme hjem, sier Barmen til brann.no.

Brann vant søndagens kamp mot Haugesund og er klare for kvalik. Hvem de møter blir avgjort etter at Mjøndalen og Bærum møtes 16. november.

I pressemeldingen skriver Brann at det er for tidlig å si noen om Barmen blir spilleklar til de aktuelle kvalik-kampene.