Kongsvinger Knights-trener Svein-Ove Nermo fikk mandag kveld sparken over telefon. Det bekrefter han overfor TV 2.

– Amatørmessig
Dermed leder han ikke laget mot Storhamar tirsdag

– Jeg fikk et telefon av styret etter treningen om at jeg ikke var ønsket i boksen i morgen. Jeg spurte etter grunn. Og da sa de at det var en del av spillergruppen som ønsket det, forklarer han.

 – Hva tenker du om det?

– Det speiler hvor splittet og uorganisert klubben er. Det er mer panikk enn hva det er ro og tålmodighet . For meg fremstår de amatørmessig, sier han.

Ronny Nilsson fra klubbens styre var mannen som tok telefonen til Nermo. Overfor glomdalen.no, som først omtalte saken, sier han at treneren ikke er sparket over telefon.

– Nei, vi har gitt beskjed om at det ikke er ønsket at han leder laget i morgen, sier han til nettstedet.

Kommer det ønsket fra spillergruppen?

– Det vil jeg ikke kommentere, sier han.

– Kan gå med hodet hevet
Nermo selv understreker at det er en del av spillergruppen som har jobbet i det stille med å få til dette.

–  Det er en del av spillergruppen som har ønsket dette, og jeg vet godt hvem det er. De har nok jobbet litt i bakgrunnen. Jeg er veldig skuffet, og jeg er skuffet over måten de har handlet på.  På den andre siden kan jeg gå på butikken med høyt hevet hode. Jeg har gjort god jobb med veldig små midler, sier han.

Nå er han kalt inn til et møte med klubben.

– Jeg skal inn i et møte med dem på onsdag. Men jeg aner ikke hva det skal handle om, sier han.

Fullt kaos
Det er ikke første gang at det stormer i Kongsvinger Knights. I slutten av oktober bestemte Stian Ellingsen seg for å trekke seg som styreleder. Det samme gjorde daglig leder Pål Sønsteli. 

– Bakgrunnen for det er at styret og jeg er på fullstendig kollisjonskurs når det gjelder nødvendige kostnadskutt. Utover det har jeg ingen kommentarer, sa Sønsteli til glomdalen.no den gang.

Kongsvinger Knights ligger på sisteplass i Get-ligaen. Laget står med fire poeng etter 16 kamper.