Vakker Ayoze-flikk da Newcastle vant på ny

Alan Pardews mirakuløse snuoperasjon fortsetter. Nå snuser Newcastle på Mesterliga-plass.

West Bromwich-Newcastle 0-2
Se videosammendrag av kampen i videovinduet øverst!

For få uker siden var det kun de færreste som hadde hørt om Ayoze Pérez. Den 21 år gamle angriperen hadde kun fått sporadiske innhopp for et Newcastle-lag som slet i motbakke og der supporterne hadde vendt seg fullstendig mot manager Alan Pardew.

Nå er alt snudd. Spanjolen scoret borte mot WBA søndag i sin tredje strake kamp på rad, etter å ha blitt matchvinner både mot Tottenham og Liverpool de seneste to helgene.

Scoringen var av det lekre slaget. Daryl Janmaat slo inn fra høyre og Ayoze flikket ballen i det lengste hjørnet med en vakker variant fra rundt ti meter.

– Ustoppelig. Strålende mål. Newcastle er formlaget i ligaen, til og med foran Chelsea. Det målet kommer ut av ingenting. Du kan ikke stoppe det, sa Newcastle-legenden Kevin Keegan i TV 2s studio.

– Kanskje rundens vakreste mål
– Det er umulig å stoppe og helt vanvittig. Det er kanskje rundens vakreste, repliserte Aleksander Schau.

Etter en drøy time viste Janmaat frem innleggsfoten på ny og serverte Fabricio Coloccini. Midtstopperen stanget inn 2-0 for gjestene.

Seieren betyr at Newcastle er oppe på 7. plass, kun målforskjellen bak Manchester United, og kun to poeng bak West Ham som innehar den fjerde av Mesterliga-plassene forut for rundens avsluttende kamp Swansea-Arsenal.

Hvem har du på ditt lag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk