Benficas Goncalo Guedes er en meget ettertraktet spiller. 17-åringen har tiltrukket seg interesse fra flere av Europas største klubber.  AFP PHOTO/ PAULO CUNHA
Benficas Goncalo Guedes er en meget ettertraktet spiller. 17-åringen har tiltrukket seg interesse fra flere av Europas største klubber. AFP PHOTO/ PAULO CUNHA

Fotballryktene: – Arsenal inn i kampen om «den nye Cristiano Ronaldo»

Mens Real Madrid vil kvitte seg med Gareth Bale for å hente Eden Hazard. Få ryktene her!

Borussia Dortmund har hatt en fryktelig start på årets sesong i Bundesliga. Fjorårets serietoer ligger sist på tabellen og nå kan vondt gå til verre. Ifølge Daily Mirror ser Mats Hummels omsider ut til å være på vei bort fra klubben. Ryktene om overgang til flere klubber i Premier League har svirret i lang tid, men det virker som om Arsenal ligger lengst fremme i løypen. Dortmund skal ifølge avisen frykte at Hummels vil forlate klubben allerede i januar. Den ettertraktede midtstopperen, verdsatt til rundt 325 millioner kroner, skal foretrekke Arsenal foran Manchester United.

Samtidig som manager Arsène Wenger ønsker seg Hummels til Emirates, skal franskmannen angivelig også være på jakt etter det portugisiske stortalentet Goncalo Guedes. Det skriver Daily Mail. 17-åringen har ikke uventet fått kallenavnet «den nye Cristiano Ronaldo». Unggutten er i ferd med å signere en ny langtidskontrakt med Benfica, trolig fordi klubben vil sikre seg godt med penger ved et eventuelt salg neste sommer. Arsenal kan imidlertid vente seg meget tøff kamp om 17-åringen. Både PSG, Bayern München og trolig Real Madrid har et godt øye til Guedes. Prislappen kan bli så høy som 430 millioner kroner - en sjanse verdt å ta for en ny Cristiano Ronaldo?

Jay Rodriguez har ikke spilt denne sesongen grunnet en kneskade, men Spurs og spillerens tidligere Southampton-manager Mauricio Pochettino har tro på at angriperens progresjon gjør det verdt å gjøre et fremstøt allerede i januar. Det skriver Daily Star.

Ifølge Metro har Louis van Gaal et sterkt ønske om å hente Gareth Bale til Manchester United. Avisen skriver at Real Madrid skal være villig til å selge supersigneringen etter bare to sesonger i klubben, og Eden Hazard er Real Madrids foretrukne erstatter. 

Arsenal, Chelsea og Manchester United er alle på jakt etter Benficas Anderson Talisca. Den 20 år gamle spissen ble matchvinner mot Monaco i Mesterligaen tidligere denne uken - det med blant andre Arsenals speidere på tribunen. Talisca kom til Benfica før denne sesongen for en liten pengesum, men verdien til brasilianeren har gått kraftig opp. Han har for øyeblikket en utkjøpsklausul i kontrakten på 380 millioner kroner, men Benfica vil signere Talisca på en ny, lukrativ kontrakt for å dytte den summen opp til 540 millioner kroner. Det skriver Daily Star.

Det virker lite sannsynlig at Gerard Pique kommer til å vende tilbake til Manchester United, selv om Barcelona-stopperen kan være på vei bort etter en tøff start på sesongen. Spanske medier skriver ifølge Metro at Barcelona allerede har fått et bud på 256 millioner kroner fra Chelsea. Barcelona skal være villige til å gi slipp på Pique, men ingenting er avgjort ennå.