Slik hedrer de avdøde Paul Walkers i hans siste film

Rollen i «Furious 7» ble den siste for skuespilleren som døde i en bilulykke i fjor.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Filmstjernen Paul Walker døde i en bilulykke den 30. november i fjor. Snaut et år etter hans død slippes den første traileren fra filmen «Furious 7». 

Dette ble 40-åringens aller siste filmrolle. 

Populær på YouTube

Det var i 2001 Walker spilte inn sin første «Fast and the Furious»-film, og siden den gang har han hatt en sentral rolle i de neste. Da han døde jobbet han med den siste filmen. Han har også spilt i filmer som «Into the Blue» og «Joy Ride».

Traileren til «Furious 7» ble sluppet lørdag, og allerede de første to dagene fikk den 18.2 millioner treff på YouTube. 

Døde under innspilling

Paul Walker var midt i innspillingen av «Fast and Furious 7» da han døde og det var mange spekulasjoner om hvorvidt regissør James Wan ville være i stand til fullføre filmen uten sin stjerne.

Pauls bror Caleb (36) fikk jobben med å fullføre filmen storebroren begynte på. Calebs yngre bror Cody (25) skal også være med som dobbeltgjenger.

Spredt på Facebook

De første bildene fra filmen har spredt seg som ild i tørt gress på sosiale medier, og ble først sluppet på den offisielle siden til filmen.

Traileren ble delt på sidene til skuespillerne i filmen; Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson og også Paul Walker. De første 30 minuttene ble den sett en million ganger.

«Furious 7» har kinopremiere den 1. april 2015.