Slik godter Farmen-Olav seg når han smugspiser stjålet snop i senga

Storbonden Olav Harald og medhjelper Ørjan får latterkrampe når de snik-velter seg i stjålet godteri.

Kostholdet til Farmen-deltakerne består for det meste av grønnsaker og brød, og å sette tennene i søtsaker og boller blir kun en fjern drøm.

Men når deltakerne får i oppdrag å lage skoleboller, karameller og is til en skoleklasse som skal komme på omvisning, så passer storbonden Olav Harald Ulstein på å snike unna litt godsaker til seg selv.

Når kvelden kommer ber han meddeltaker Ørjan Hult om å sjekke skapet på storbonderommet, om han ikke klarer å finne noe godt.

– Her på gården er det ikke ofte vi får goder som inkluderer sukker, sier Ørjan, som blir fra seg av glede når han finner «tjuvgodset».

Får totalt latterkrampe

Det skal ikke mer til enn tre karameller og en halv skolebolle hver, for at guttene koser seg maks og blir temmelig fnisete.

– Jeg er sikker på at de andre hadde drept for denne klumpen med eggekrem, sier Olav Harald, mens deltakerne spruter ut i unison latter.

– Jeg ble mett, jeg, avslutter Ørjan.

Farmen ser du på TV 2 mandag og onsdag kl. 21.40, samt søndag kl. 20.00. Har du gått glipp av noe? Da kan du se alle episodene på TV 2 Sumo (krever innlogging).