KJEMPER OM Å VINNE: Magnhild Vik er ennå ikke stemt ut av Farmen, og er en av vinnerkandidatene i TV 2-realityserien. Foto: TV 2.
KJEMPER OM Å VINNE: Magnhild Vik er ennå ikke stemt ut av Farmen, og er en av vinnerkandidatene i TV 2-realityserien. Foto: TV 2.

Farmen-Magnhild stiller som ordførerkandidat

Bonden Magnhild Vik (42) er Senterpartiets toppkandidat i Rauma kommune.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lista over ordførerkandidatene i Rauma kommune har blitt offentliggjort. På toppen ruver Magnhild Vik, kjent fra Farmen på TV 2.

Senterpartiets liste er klar, men ifølge Åndalsnes avis, skal den formelt godkjennes på et medlemsmøte den 13. november. Nominasjonsgruppas leder, Torbjørn Rødstøl tror ikke det vil bli noen store endringer.

– Vi har med folk fra hele kommunen og Magnhild er beredt til å ta opp kampen om å bli ordfører, sier Rødstøl til avisa.

Derfor vil hun vinne Farmen

Magnhild, som kommer fra Innfjorden, er gift og har fire barn. Hun driver som bonde, og har tidligere jobbet som lærer. Nå står politikerkarrièren for tur, og selv håper hun å nå helt til topps som ordfører. Men først håper hun å vinne Farmen.

– Jeg kommer til å vinne Farmen fordi jeg har mye erfaring, jeg har vært bort i mye rart, jeg er ikke redd for utfordringer og jeg har et enormt konkurranseinstinkt, sier Magnhild til TV 2.

Hvorfor meldte du deg på Farmen?

– Det er en spennende utfordring. Jeg driver i landbruket til vanlig, og tenker at dette er lett. Men når det kommer til gamle måter å drive en gård på, så er det helt annerledes. Dermed kan jeg lære noe nytt.

– Jeg er pliktoppfyllende, men hissig

Som person beskriver Magnhild seg selv som en som er flink til å sette i gang, men som av og til må ha litt hjelp for å få det gjennomført.

– Jeg er pliktoppfyllende, samt temperamentsfull. Jeg kan bli kjempeirritert, og hisse meg opp. Men jeg er rettferdig, og respekterer andre sine meninger, sa Magnhild til TV 2 i forbindelse med Farmen.

TV 2 har ikke lyktes å komme i kontakt med Magnhild Vik, for en kommentar om ordførerrollen.