Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ifølge den spanske journalisten José Luis Sánchez er Martin Ødegaard på besøk på Real Madrids treningsfelt mandag.

– Real Madrid ønsker å signere Martin Ødegaard (norsk, 15 år). Han var på Valdebebas for andre gang i dag, skriver José Luis Sánchez på Twitter.

Sánchez forteller til TV 2 at han selv så Ødegaard på treningsfeltet.

– Ja, han var på treningsfeltet i dag. Han besøkte Valdebebas sammen med representanter fra Real Madrid for å se på installasjonene og bli kjent med klubben, sier Sánchez.

– Klubben er interessert i å signere Martin Ødegaard, men det er fremdeles ikke klart om de er i forhandlinger eller om det er noe tilbud på bordet. Jeg vet jo at mange andre klubber også er interessert i å hente ham, sier journalisten til TV 2.

<blockquote class="twitter-tweet" lang="en"><p>El Madrid quiere fichar a Martin Ødegaard (noruego, 15 años). Estuvo hoy en Valdebebas por segunda vez. United, Chelsea y Bayern le quieren</p>&mdash; José Luis Sánchez (@JLSanchez78) <a href="https://twitter.com/JLSanchez78/status/529274696454635521">November 3, 2014</a></blockquote> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Journalisten jobber for TV-kanalen La Sexta, der han følger Real tett.

– Han er i utgangspunktet en av de journalistene med best rykte. Han har vært først ute med mange av kontraktsforlengelsene i Real Madrid. Hvis han melder det, vil jeg tro at det ligger noe i det, sier C Mores Petter Veland til Aftenposten.

Ifølge VG skal Real Madrid ha gjort et svært godt inntrykk på Ødegaard-familien. Ifølge avisen skal pappa Hans Erik Ødegaard ha besøkt Madrid-giganten tidligere i høst. 

STJERNESPEKKET: Real Madrids Cristiano Ronaldo og Gareth Bale var i aksjon på Valdebebas mandag. REUTERS/Sergio Perez
STJERNESPEKKET: Real Madrids Cristiano Ronaldo og Gareth Bale var i aksjon på Valdebebas mandag. REUTERS/Sergio Perez

Om valget skulle falle på Real Madrid, så vil det ikke være snakk om en plass i akademiet. Det har både Ødegaard selv og hans far uttalt at ikke er en aktuelt. I så fall ender han opp i Real Madrids A-stall, sammen med superstjerner som Gareth Bale og Cristiano Ronaldo.

For en drøy uke siden ble det meldt at pappa Hans Erik Ødegaard hadde vært på besøk i Barcelona, og «alle» storklubbene i verden har det norske supertalentet på blokka.

Da TV 2 forsøkte å få fatt i Hans Erik Ødegaard tidligere på dagen var det en spansk telefonsvarer som møtte oss. Mandag kveld var han og sønnen Martin hjemme på norsk jord igjen, men Hans Erik Ødegaard ville ikke si noe om Madrid-visitten.

– Vi er i Norge, vi sitter i bilen, sier han.

– Men Martin ble observert på Valdebebas, treningsanlegget til Real Madrid, i dag?

– Vi er i Norge, vi. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om dette, sier Ødegaard.