Farmen-Frank (44) slått ut:  – Jeg driter i kritikken

Farmens mest kontroversielle deltaker nekter for at oppførselen har vært skuespill.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Søndag var det duket for sesongens store tvekamp, da erkerivalene Frank Tore Aniksdal (44) og Finn Olav Odde (55) endelig møttes til kamp.

Frank Tore, som har vært blant de mest omtalte deltakerne i Farmens historie, måtte til slutt se seg slått i grenen kunnskap.

– Jeg takker og bukker for tiden jeg har fått inne på Farmen. Jeg har vært på ferie her inne, så jeg skulle egentlig vært ute for lengst, sier han ydmykt når exiten er et faktum.

– Bryr meg ikke

Han kom inn på gården med en plan om å massere seg til seier, han har sluntret unna det meste av arbeid, uttrykt at han har et nedlatende kvinnesyn, drukket seg dritings, drept en hane og kommet med rasistiske uttalelser.

Han har aldri lagt skjul på at han er en villmann, og kritikken tar han med knusende ro.

– Jeg driter i det, og sier det jeg mener. Jeg kommer alltid til å si min mening, så får jeg heller ta konsekvensen etterpå. Det er så mange som ikke tør å si hva de mener, for de er redde for å få kritikk. Det synes jeg er gale, sier han til TV 2.

Ukjente kommer på besøk

Reaksjonene har ikke latt vente på seg på Farmens Facebook-side, og mottagelsen på Frank Tore har vært todelt. Noen mener han ikke burde fått lov å være deltaker, mens andre mener programmet ikke hadde vært like bra uten ham.

Selv har Frank Tore bare fått positiv feedback.

– Det er veldig kjekt. Folk kommer til gården for å hilse på, og det har bare vært kjekke tilbakemeldinger, sier han til TV 2.

– Jævla drittsekk

Det har vært store gnisninger mellom Frank Tore og Finn Olav i løpet av tiden på Farmen, og ingen har lagt skjul på hva de synes om hverandre.

Frank Tore var på forhånd i overkant klar for å slå ut Finn Olav i en fysisk gren, men Finn Olav valgte kunnskap. Frank Tore synes valget var feigt.

– Det er simpelt. Alle de andre på gården mente han kom til å feige ut, og det har han tydeligvis gjort. Det er en jævla drittsekk, sa Frank, som til slutt måtte se seg slått av Finn Olav.

Var ikke et skuespill

Før tvekampen oppholdt deltakerne seg på kjempehyttene, og da benyttet Finn Olav anledningen til å spørre om Frank Tore virkelig er som han er, eller om det er skuespill.

Finn Olav mener nemlig at Frank Tore har ti ulike personligheter.

– Jeg har aldri vært skuespiller, jeg er slik naturlig, forteller Frank Tore oppriktig.

Finn Olav spør også om han ikke har dårlig samvittighet overfor de andre, for at han ikke har bidratt på gården.

– Nei, jeg har ikke det. Jeg kan være en drittsekk i ukevis hvis jeg vil det. Jeg har alltid hatt to sider, svarer Frank Tore.

Farmen ser du på TV 2 mandag og onsdag kl. 21.40, samt søndag kl. 20.00. Gikk du glipp av søndagens episode kan du se den igjen på TV 2 Sumo (krever innlogging).