Utskjelte Balotelli og Lovren ble Liverpools redningsmenn

Snudde kampen mot Swansea og tok seg videre til kvartfinalen i ligacupen.

Liverpool – Swansea 2-1 (0-0):

Innbytter Mario Balotelli kom inn fra benken i det 79. minutt og utlignet til 1-1 bare åtte minutter senere.

Det var åtte kamper siden sist den omstridte angriperen scoret for Liverpool. Det var en tydelig lettet Liverpool-spiss som kommuniserte med fansen på Twitter og Instagram tirsdag kveld.

– Finally (endelig), skrev Balotelli.

På overtid dukket midtstopper Dejan Lovren opp på bakerste stolpe og sørget for at Liverpool er videre til kvartfinalen etter å ha vunnet kampen 2-1.

Yooo! Finally😂

A photo posted by Mario Balotelli🇮🇹🗿👪 (@mb459) on

– Et fantastisk comeback fra Liverpool, som har vist både styrke og karakter etter å ha kommet tilbake og snudd kampen. Men det var Mario Balotelli som kom inn og scoret den avgjørende 1-1-scoringen. Lovren glapp markeringen da Swansea tok ledelsen, men gjorde det godt igjen da han satte inn vinnermålet, oppsummerte kommentator Kasper Wikestad.

– Det er aldri en kjedelig kamp mot Liverpool. I første omgang så lå vi for lavt, og Liverpool skapte mest sjanser og var best. Men vi endret mentalitet i andreomgang og tok ledelsen. Så fikk Liverpool utligne like før slutt, og det er skuffende at vi ikke står kampen ut, sa Swansea-manager Garry Monk etter kampslutt.

TV 2-ekspert Claus Lundekvam mener Liverpool til slutt vant fullt fortjent.

– Og alle unner vel Mario Balotelli en scoring. Det var fantastisk morsomt for ham. Kampen sett under ett så mener jeg at Liverpool vant denne kampen fortjent, sa Lundekvam.

Hvilte stjernene
Liverpools manager Brendan Rogders valgte å spare en rekke av sine stjerner i oppgjøret i fjerde runde av Ligacupen mot Swansea.

Raheem Sterling og Steven Gerrard fikk hvile, mens Mario Balotelli varmet benken helt til det 78. spilleminutt.

Etter en målløs og sjansefattig førsteomgang av begge lag, var det Swansea som kunne juble først etter sidebyttet.

Marvin Emnes sendte gjestene i ledelsen da han vakkert banket inn 1-0-ledelse i det 65. minutt. Fra skrått hold banket han ballen i lengste hjørne på volley bak en sjanseløs Brad Jones i Liverpools mål.

Etter at Swansea tok ledelsen produserte Liverpool en rekke sjanser. Men først etter at Mario Balotelli kom på banen lykkes Liverpool med å sette inn utligningsmålet. 

– Den trengte Balotelli
Den utskjelte italieneren banket inn 1-1 fire minutter før slutt.

– Den trengte Liverpool og den trengte ikke minst Mario Balotelli, utbrøt kommentator Kasper Wikestad etter at Balotelli satte inn 1-1-scoringen.

Like før slutt fikk Federico Fernandez direkte rødt kort etter en stygg tofotstakling på Liverpools Philippe Coutinho. Wikestad mener avgjørelsen var tøff.

– For meg var dette et gult kort og ikke et rødt. Det må være for at dommeren mente at Philippe Coutinho ble fratatt en opplagt målsjanse, mente Wikestad. 

På overtid fikk Liverpool frispark, og på bakerste stolpe dukket Dejan Lovren opp og sørget for at Liverpool vant kampen 2-1.