TIL HJELP PÅ BYEN: Roald Bruun-Hanssen var i det gavmilde hjørnet etter tapet i Bodø.  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
TIL HJELP PÅ BYEN: Roald Bruun-Hanssen var i det gavmilde hjørnet etter tapet i Bodø.  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Brann-sjef spanderte øl på fansen etter nytt tap

Roald Bruun-Hanssen i det gavmilde hjørnet etter tapet i Bodø.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bergensavisen BA skriver at stemningen blant de tilreisende bortesupporterne på Hotell Skagen i Bodø var så lav at Branns daglige leder i natt bestemte seg for å ta ansvar – personlig.

Roald Bruun-Hanssen bekrefter at han bestilte øl på en hel gjeng som hadde samlet seg i baren. Forsamlingen talte ifølge avisen rundt 10-15 personer. Brann-supporterne som var til stede skal ha blitt spandert gratis drikke hele kvelden.

– Det stemmer at jeg spanderte litt på fansen. Da jeg kom til hotellet etter kampen, traff jeg en seks-sju supportere i baren. De spurte om jeg ikke skulle spandere. Det er klart at jeg kunne gjøre det, det skulle bare mangle, sier Bruun-Hanssen til BA.

Til avisen sier Brann-lederen at han selv dekket regningen.

– Det er de samme fjesene jeg ser igjen gang etter gang, så dette er de vel unt, sier Bruun-Hanssen.

Ifølge supportere avisen har pratet med, kom regningen på 7500 kroner - kun for ølet.

Nedrykksspøkelet rykket enda nærmere for et hardt presset Brann etter gårsdagens 1-2-smell. Med to kamper igjen av sesongen ligger rødtrøyene nest sist - og styrer mot direkte nedrykk.

Nå venter skjebnekamper mot Sogndal (h) og Haugesund (b) i jakten på å den viktige kvalikplassen i Tippeligaen.

– Så lenge vi har muligheten til å klare det, skal vi jobbe knallhardt. Selv om det smerter å høre for mange, så gjorde vi en bra kamp i dag. Frem til deres første mål hadde vi et fint grep om kampen, sa Brann-trener Rikard Norling til TV 2 etter gårsdagens tap - det 17. på 28 kamper denne sesongen.