Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se reportasjen i toppen av saken.

Suzanne Aabel fra TV 2-serien «Bloggerne» følte seg kliss naken da hun poserte for fotografen. I bare badedrakt stilte hun opp på fotoshoot på Huk i Oslo. Målet hennes var å hylle sin feminine og naturlige kropp.

– Det å kle av seg har alltid vært så ekstremt ubehagelig for meg. Jeg følte meg kliss naken, og det var dødsflaut, sier Suzanne til «God kveld Norge».

– Egentlig ikke komfortabel

Selv om bloggeren påstår at hun er komfortabel i sitt eget skinn, forteller hun ikke hele sannheten.

– Det hjelper ikke at jeg har blitt 33 år og skryter av at jeg er så trygg på meg selv. Jeg lirer av meg en del «bullshit», for jeg er egentlig ikke så komfortabel, forteller Aabel.

Hensikten med fotoshooten ble ikke helt som den skulle, for da Suzanne så resultatet ble hun mest forelsket i den retusjerte versjonen av seg selv.

Ble forelsket i plastikk-Suzanne

– Jeg synes det var fantastisk å se meg selv slik, selv om jeg irriterer meg grønn hver gang jeg blar gjennom et magasin. Kvinner ser jo ikke sånn ut! Så at jeg ble begeistret for den falske, ekle plastikkvarianten av meg selv er skuffende, sier feminist-bloggeren.

– Da jeg så det retusjerte bildet av meg, tenkte jeg: Dette her er dritfint! Men da jeg så det naturlige bildet, ble jeg skrekkslagen, forteller hun.

Søndag er det klart for en ny sesong av realityserien «Bloggerne», der Suzanne er en av fire bloggere som blir fulgt tett.

Suzanne lover å provosere også i neste sesong:

– Det er et knippe med mennesker som bare fortsetter å provosere meg. Jeg prøver å legge det av meg, på ett eller annet tidspunkt må man slutte å irritere seg over hva andre holder på med. Jeg vil også by mer på meg selv – og prøve å være litt mer seriøs, sier hun.

Serien ser du på TV 2 Bliss klokka 20.00 søndag.

Se mer fra «Bloggerne» her:

Vis flere