«MANCHELSEA UNITED»: Er du enig i at dette er det beste kombinasjonslaget for Manchester United og Chelsea? Foto:Scanpix/PLP/Photoshop
«MANCHELSEA UNITED»: Er du enig i at dette er det beste kombinasjonslaget for Manchester United og Chelsea? Foto:Scanpix/PLP/Photoshop

Kun Di Maria  i rødt på «ManChelsea United»

– Det er kanskje plass til Rooney også, sier TV 2s eksperter om hvor mange Manchester United-spillere som ville kommet med på Chelsea.

Se Manchester United-Chelsea på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no!

Søndagens toppkamp på Old Trafford går mellom Premier League-historiens mestvinnende lag Manchester United og nåværende ligaleder Chelsea.

Louis van Gaals mannskap ligger på 6. plass og har ti poeng opp til José Mourinhos menn etter åtte serierunder, noe som tydeliggjør viktigheten av søndagens oppgjør med tanke på de røde djevlenes mulighet til å henge med i toppen.

Men hvor mange spillere hos hjemmelaget ville forsvart en plass i gjestenes startoppstilling per dags dato? Hvordan ville en kombinasjonsellever fra de to lagene sett ut? Vi har utfordret deler av TV 2s ekspertise.

Hvem har DU på DITT lag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Kommentator Per-Jarle Heggelund setter opp sitt lag i en 4-2-3-1-formasjon, og ender på følgende variant:

Thibaut Courtois - Branislav Ivanovic, Gary Cahill, John Terry, Cesar Azpilicueta - Nemanja Matic, Cesc Fàbregas - Eden Hazard, Wayne Rooney, Àngel Di Maria - Diego Costa

– Det er jevnt mellom keeperne. På venstreback har ikke Luke Shaw overbevist meg, og det samme gjelder Phil Jones som i midten burde konkurrert med Terry. Samtidig er det rart at ikke Robin van Persie er med her. Falcao er ikke aktuell på grunn av lite spilletid, så det ble bare to fra Manchester United, utdyper han.

Alsaker: – Pr. i dag kun plass til Di María
Hans kollega Øyvind Alsaker går enda lengre i sin Chelsea-dominans.

– Pr. i dag finner jeg kun plass til Di Maria i stedet for Willian. Det er kanskje plass til Rooney for Oscar. Ellers må Robin van Persie og Falcao tilbake på sitt toppnivå for å krige seg inn på bekostning av Costa eller Hazard, sier Alsaker.

Også tidligere Premier League-spiss Trevor Morley er kun klokkeklar på én rød mann, noe som ville vært utenkelig bare for få år siden.

– Di Maria. Og kanskje De Gea. Så kan vi gi Rooney en halv plass. Ellers er det kun blått, sier Morley.

Hva mener du? Hvordan ville din ellever sett ut? Ta diskusjonen!

Se Manchester United-Chelsea på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no!