KNIVDREPT: En kvinne ble torsdag morgen funnet død i Kirkenær i Grue i Hedmark. Foto: Rolf Stømner
KNIVDREPT: En kvinne ble torsdag morgen funnet død i Kirkenær i Grue i Hedmark. Foto: Rolf Stømner

Har trolig funnet drapsvåpenet i Grue

Grue (NTB): Drapsvåpenet er trolig funnet, men den siktede 48-åringen er ennå ikke avhørt. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En 63 år gammel kvinne ble torsdag morgen funnet drept i sin bolig i Grue i Hedmark.

– Vi har tatt beslag i en kniv som vi mener kan knyttes til drapshandlingen, sier politiadvokat Bjørn Erik Pettersen til avisen Glåmdalen.

Han vil ikke si hva slags kniv det er snakk om eller hvor den ble funnet. Politiet ber nå om hjelp fra publikum til å kartlegge bevegelser rundt boligen på Myra i Grue onsdag og torsdag denne uken.

Fortsatt ikke avhørt

– Den siktede er tatt hånd om av helsevesenet og foreløpig ikke avhørt, sier kommunikasjonsrådgiver Kari-Anne Dobloug i Hedmark politidistrikt til NTB.

Fredag ble det kjent at kvinnen i 60-årene ble drept med kniv. Den 48 år gamle mannen skal ha vært i åpenbar ubalanse da politiet tok hånd om ham i Kirkenær onsdag ettermiddag og overleverte ham til helsevesenet.

Først dagen etter ble den drepte kvinnen funnet. Det er usikkert når selve drapshandlingen fant sted. Den siktede skal ha hatt tilhold i huset der den drepte ble funnet.

Vond sak

Politiadvokat Bjørn Pettersen sa til TV 2 fredag at mange er preget av det som har skjedd.

– Alle kjenner hverandre her så man merker det i lokalsamfunnet. Vi er godt i gang med etterforskningen og det er ingen grunn til å være bekymret her, sa Pettersen.

(©NTB/TV 2)