Mourinho sier Costa kan bli med mot United, men bekrefter virus 

Chelsea-sjefen ville ikke ha stjernespissen på treningsfeltet.

Se Manchester United-Chelsea søndag på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no!

Tidligere denne uken måtte Diego Costa sendes til sykehus på grunn av magesmerter og flere har vært usikre på hva som har vært problemet til Chelsea-spissen.

På fredagens pressekonferanse kunne Premier League-toppscorerens manager José Mourinho lette noe på sløret.

– Alt har skjedd med ham. Han ble skadet (hamstringskaden, journ.anm.) og så måtte han til sykehus med en virussituasjon som vi ikke klarte å løse uten at han var på sykehuset over natten, sa Chelsea-sjefen.

Se alle målene til Diego Costa rekonstruert på FIFA i vårt Premier Leaks-program øverst (rundt fire minutter ut i sendingen)!

Mourinho sa også at klubbens medisinske apparat måtte dra hjem til huset til Costa fordi de ikke ville ha ham på treningsfeltet.

– Han trener foreløpig ikke med laget
Nå er det allikevel mulighet for at Costa er med på laget til toppkampen mot Manchester United søndag. Det er dog ikke Loïc Remy.

– Remy har ingen sjanse. Diego Costa har en liten sjans. Han er tilbake i individuell trening, men trener foreløpig ikke med oss, sa Mourinho. 

Mourinho sa også at han gledet seg til å se Louis van Gaal igjen. De to jobbet sammen i Barcelona mellom 1997 og 2000. Men portugiseren ville ikke svare på hvorfor forholdet mellom de to er så spesielt.

– Spør meg igjen neste uke, sa Chelsea-sjefen. 

Se alle målene til Diego Costa rekonstruert på FIFA i vårt Premier Leaks-program øverst (rundt fire minutter ut i sendingen)!