Bloggerne-Eirin (20) ble fryst ut av vennegjengen

Eirin Kristiansen forteller åpent om hvordan vennene ikke likte at hun forandret seg i den nye sesongen av Bloggerne på TV 2 Bliss.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bloggernes nye deltager, Eirin Kristiansen(20), er ingen rosablogger i følge henne selv. Hun har blogget i to år og jobber med bloggen på heltid.

– Jeg vil ikke kategorisere meg som en rosablogger. Jeg tror mange unge jenter kan kjenne seg igjen i meg. Jeg har sunne verdier og holdninger og jeg tror vi trenger et sånt pust i serien, sier Eirin i et intervju med God morgen Norge på TV 2.

Skal fylle Voes sko

Eirin er den nye i sesong 2 av Bloggerne, som har premiere på TV 2 Bliss på søndag kl. 20.00. Hun tar over etter Emilie «Voe» Nereng.

– Jeg vet at Voe er en stor favoritt hos mange, men jeg tror jeg skal greie å fylle hennes sko, sier Eirin.

Åpen om mobbing

Eirins blogg er mest ment som en inspirasjon og er ikke veldig personlig, men i TV-serien forteller Eirin åpent om mange ting. Blant annet om hvordan hun ble fryst ut av vennegjengen på skolen. 

– Jeg forandret meg og fikk andre verdier. Etter at jeg trente så mye og på en måte fant meg selv, det ble ikke godtatt. Så da ble jeg på en måte fryst ut det siste året. Det var bare fælt. De eneste gangene jeg var god nok var hvis jeg kunne kjøre de hjem, forteller en tydelig preget Eirin.

Trodde ikke det skulle bli så ærlig

– Jeg hadde ikke sett for meg at jeg skulle bli så ærlig, legger hun til.

Hvordan er det å se det på TV?

– Det går helt fint for det definerer meg ikke i dag, men det er en stor del av meg. Det er jo derfor jeg er som jeg er. Men jeg har jo blitt mye sterkere og mer selvstendig av det også, forteller hun.

Gleder seg til premiere

Hun skriver om livsstil, skjønnhet og velvære og gleder seg til å vise seg en mer personlig side av seg selv på TV.

– Jeg gleder meg og gruer meg litt også. Jeg har nesten ikke fått sett noe, så det blir spennende, sier hun.

Eirin bor på Bjorøy, rett utenfor Bergen, sammen med kjæresten som hun har vært sammen med siden hun var 16 år. Kjæresten er i forsvaret, og må regne med å vise seg fram på TV han også.

– Han vil jo bli dratt inn i dette enten han vil eller ikke, men han har taklet det veldig fint, avslutter Eirin.

Du kan også se Bloggerne på TV 2 Sumo (krever innlogging)