ANERKJENT ARTIST: Ariana Grande er mest kjent for låta «Problem». Her under American Music Awards tidligere i år. Foto: Scanpix.
ANERKJENT ARTIST: Ariana Grande er mest kjent for låta «Problem». Her under American Music Awards tidligere i år. Foto: Scanpix.

Popstjerne avlyser reise i frykt for ebola

Ariana Grande (21) er livredd for å bli smittet av ebola.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«Problem»-sangeren Ariana Grande har avlyst et besøk til Spania i frykt for å bli smittet av ebola-viruset.

Kansellerer tur

Hun ønsker ikke å reise inn i landet på grunn av at den spanske sykepleieren, Teresa Romero, ble smittet i Afrika og reiste hjem til Spania med viruset. Nå utsetter popstjernen promoturen sin for å beskytte helsen, skriver Contactmusic.

– Arianas promotur måtte kanselleres. Teamet hennes var ikke klar for å reise, da de var redde for smittefaren, sier en kilde til avisen The Sun.

Reiser til Paris

Ariana og crewets planer om en Spaniareise blir utsatt betraktelig, og det er muligheter for at besøket må vente til neste år. Mange mener dette er en overdrivelse, da både Teresa og de tre andre ebola-smittede i Spania nå er smittefrie og friskmeldte.

– Ariana reiste heller til Paris og vil ikke rekke å besøke Spania før tidligst i november. Det er mulig turen må utsettes til neste år, forteller kilden.

Popstjernen er best kjent fra hennes musikksamarbeid med Iggy Azalea, og låta «Problem». Her til lands har vi hatt et smittetilfelle av ebola, men pasienten er nå friskmeldt.