SAKSØKER UKEBLAD: Paret har vært gift i to år. Nå saksøker de et britisk magasin for å falske påstander rundt ekteskapet. Foto: Scanpix.
SAKSØKER UKEBLAD: Paret har vært gift i to år. Nå saksøker de et britisk magasin for å falske påstander rundt ekteskapet. Foto: Scanpix.

Stjernepar saksøker magasin

Det raknet for Justin Timberlake og Jessica Biel.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ekteparet Justin Timberlake (33) og Jessica Biel (32) saksøker magasinet Heat, etter de trykket en sak med falske påstander, melder The Guardian.

Festet på nattklubb

Bilder av Justin Timberlake på en nattklubb i Paris setter paret i fyr og flamme, da det ble påstått at ekteskapet hang i en tynn tråd.

Søksmålet blir fremlagt i høyesteretten i Dublin mot bladets forlag, Bauer Media Group.

Stjerneparet har vært gift i to år, og reagerer sterkt på de falske ryktene som blir satt ut om at forholdet rakner. Artikkelen om Timberlake ble trykket i september, etter han hadde festet på en nattklubb i Paris etter en opptreden i byen.

Fikk unnskyldning

I saken skriver bladet uttalelser som at «Justin flørter med en annen kvinne» og «Her er bildene som ryster Jessica Biel»

– Paret saksøker magasinet for å hindre at lignende episoder gjentar seg. De er fornøyde med unnskyldningen, og glade for at bladet innrømmer at historien var falsk, sier ekteparets advokat i en uttalelse.