Fire personer siktet etter mistenkelig dødsfall i Ålesund

ÅLESUND (TV 2): Tre av personene er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge etter at en mann ble funnet død i Ålesund tirsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tre personer er pågrepet og siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge etter at en person ble funnet død i Ålesund tirsdag.

I tillegg er en fjerde person siktet for falsk forklaring, opplyser politiet på en pressekonferanse onsdag formiddag.

Avhørt

– Det er personer som politiet kjenner fra før, det er en liten by, men vi vil ikke gå inn på hvorfor politiet kjenner de.  Det er også for tidlig å si noe om motiv, og vi holder alle muligheter åpne, sier fungerende politimester i Ålesund, Unni Moen Vikebakk på pressekonferansen.

De pågrepne personene har blitt avhørt i går kveld og i natt. I tillegg har politiet i Ålesund fått bistand fra Kripos i etterforskningen.

Politiet ønsker ikke å kommentere om de siktede har erkjent straffskyld i saken, og de vil heller ikke gå inn på detaljer fra åstedet av hensyn til etterforskningen.

– Når det gjelder åstedet, så er vi i gang med arbeidet der. Vi jobber med full tyngde, og vi er 40-50 mann som jobber nå. Det er viktig at vi har nok ressurser så tidlig som mulig, slik at vi får inn mest mulig informasjon på kortest mulig tid, sier politistasjonssjef i Ålesund, Oddvar Solheim.  

ÅSTED: Kripos arbeidet onsdag formiddag inne og utenfor boligen der en mann ble funnet død tirsdag. (Foto: Kristian Haug Hansen, TV 2)
ÅSTED: Kripos arbeidet onsdag formiddag inne og utenfor boligen der en mann ble funnet død tirsdag. (Foto: Kristian Haug Hansen, TV 2)

Funnet etter brann

Politiet fikk klokken 15.40 melding om en brann i en leilighet i Ålesund. Kort tid etter at nødetatene var fremme på stedet og brannen var slukket, ble det klart at en død person var funnet inne i leiligheten.
Tips oss:

Politiet betegnet dødsfallet som mistenkelig, og satte straks i gang etterforsking. I løpet av tirsdag kveld ble tre personer pågrepet av politiet.