10 + 10 + 10 + 10 til Agnete

Dommerne var ikke i tvil om hvilke poeng de skulle gi Agnete for hennes tango. Se video av alle opptredenene her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Denne lørdagen skal det danses til Motown-hits i «Skal vi danse», og det blir mye funk på dansegulvet. Parene skal danse både rumba, quickstep, vals, tango, slowfox og paso doble.

Kvelden avsluttes med en duell mellom guttene og jentene, hvor det skal danses to gruppedanser. Guttene og deres dansepartnere danser cha cha cha, mens jentene og deres partnere danser jive. Poengsummene fra gruppedansene legges til parenes individuelle poengsum. 

Trine Dehli Cleve, Gyda Bloch Thorsen og Toni Ferraz dømmer årets dansekjendiser. I kveld er i tillegg danser og hiphop-artist Omer Bhatti gjestedommer.

Linnea har en plan for å ikke ryke ut

Etter at seerne og dommerne har sagt sin mening, må det syvende paret forlate dansekonkurransen.

Forrige lørdag var det grunder Idar Vollvik som ble stemt ut. Tidligere har komiker Zahid Ali, blogger Caroline Berg Eriksen, klesdesigner Fam Irvoll, skuespiller Kine Hellebust og barne-tv-programleder Kash King også forlatt konkurransen.

Forrige uke havnet Linnea Myhre i danseduell med Idar Vollvik, og sto dermed i fare for å ryke ut.

I en videodagbok på tv2.no avslører hun at hun har en sleip plan for å overleve denne uke. Forfatteren prøver nemlig å psyke ut de andre deltakerne.  

Følg «Skal vi danse» kvelden her, og se hva dommerne mener om kveldens danser!

Roar fikk skryt for lidenskapen

Roar Strand og hans dansepartner Nadya Khamitskaya åpnet kvelden med en rumba. De fikk skryt for sin kjemi og lidenskap i dansen, men Trine ønsket seg sterkere armer. 

– Det var mye lidenskap i opptredenen, og samtidig danser du veldig bra, sa Omer. 

– Vi har kommet så langt i konkurransen nå, at jeg ønsker meg mer. Du gjør fine rumba walks, men bevegelsene i armene dine er for separate. De er ikke en del av resten av bevegelsen i kroppen, sa Trine. 

– Jeg synes det var fint og sensuelt, med fine hoftebevegelser. Dere har en fin kjemi med hverandre, og jeg liker måten dere tar på hverandre på. Jeg er veldig fornøyd, sa Tony. 

Poeng fra dommerne: 29

Omer til Per: – Du har en forståelse for dans

Per Heimly og hans dansepartner Therese Cleve danset quickstep. Dommerne mente at Per hadde en fin holding og god flyt i dansen. 

– Quickstep går veldig fort. Du startet lett på foten, men du datt litt ut av det innimellom, sa Gyda.

– Teknisk er det mye man kan pirke på, men du har forståelse for dans. Du formidler godt, og du har en god flyt, sa Omer. 

– Du har en fin holdning og mange vanskelige trinn. Det ble ikke bare løping, og det likte jeg godt, sa Trine. 

Poeng fra dommerne: 28

André ovverasket dommerne

André Villa og hans dansepartner Maria Sandvik danset engelsk vals. Dommerne ble svært imponert over dansen, og mente at André hadde et fint fotarbeid og teknikk. 

– Vals er en veldig teknisk dans, og du hadde et flott fotarbeid. Enkelte steder ble det litt slurv, men det var en fin vals, sa Trine. 

– Dette hadde jeg aldri forventet. Det var helt sinnsykt bra! Du hadde noen fantastiske former, og du førte partneren din, sa Gyda, før hun ble avbrutt av Tony som reiste seg og applauderte André. 

– Nydelig levert. Du er en høy kar, og da kan slurv komme tydelig fram. Men du behersker det bra, sa Omer. 

Poeng fra dommerne: 35

Dommerne ga Agnete full score

Agnete Kristin Johnsen og hennes dansepartner Egor Filipenko fikk svært mye skryt for sin tango. Dommerne ga paret full score. 

– Dette så ut som en ordentlig konkurranse-tango. Du kunne vært med i en dansekonkurranse. Holdning og alt var på plass. Nydelig, sa Trine. 

– Synkront, fint, lidenskap, uttrykk. Det var flott, sa Tony.

– Du skal være en sterk, men likevel feminin dame i en tango. Du har noen fine hodebevegelser som er raske, uten at det ser brutalt ut, sa Gyda. 

– Dere er et fyrverkeri sammen. Dansemessig overbeviser du. Veldig bra levert, sa Omer. 

Poeng fra dommerne: 40

Tony til Linnea: – Hvem er du?

Linnea Myhre og hennes dansepartner Alexander Svanberg danset slowfox. Dommerne ga Linnea 36 poeng, som er hennes høyeste poengsum så langt i sesongen. 

– Du er kanskje ikke kjent for å være en sukkersøt type, men du kler det veldig godt. Det var lekent og bra underholdning. Du er litt slapp noen steder, og du kunne vist at du har mer kontroll, sa Omer. 

– Dette var en veldig bra levert opptreden og morsom koreografi, sa Trine.

– Hvem er du, og hva har du gjort med Linnea Myhre, utbrøt Tony.

– Det var lekent, fint og veldig underholdene, la Tony til.

– Fra å være en passiv passasjer i starten, tar du nå styringen. Du førte Alexander i starten av dansen. Kjempebra, sa Gyda. 

Poeng fra dommerne: 36

Line fikk kveldens laveste poengsum

Line Verndal og hennes dansepartner Glenn Jørgen Sandaker var siste par til å innta dansegulvet. Dommerne ble ikke helt overbevist over deres paso doble.

– Du er litt todelt i dag. Innimellom har du noen nydelige paso doble-bevegelser, og du ser ut som en senorita. Men du mangler litt styrke, sa Gyda.

– Jeg synes du gjør en bra karakter, og du har et fint uttrykk, sa Omer.

– Det ble litt for mange ting å forholde seg til, når du skulle være både senorita og tyrefekter. Det ble også litt for mye veiving med armer og bein, sa Trine.

– Du har et eksepsjonelt uttrykk, og du ser fantastisk ut. Om jeg skulle danset med noen, hadde det vært deg. Men når det er sagt, var det litt vanskelig å forholde seg til alt som skjedde i dag, sa Tony.

Poeng fra dommerne: 27

Trine om guttene: – Samhandlingen var ikke helt bra

Roar, André og Per fikk prøve seg på cha cha cha i sin gruppedans. Dommerne mente at guttene manglet kontakt de i mellom. 

– Det var en utrolig interessant begynnelse, som lignet på synkronsvømming. Det var mye morsomheter her, men dere var ikke helt synkrone. Dere må tenke på at de som står bak også synes godt, sa Tony. 

– Jeg synes dere var synkrone, og dere gjorde ting likt. Jeg synes det var bra, sa Gyda.

– Dette er en gruppedans, og da vil jeg se en kontakt mellom dere tre, og det manglet i dag. Jeg så noen kule individuelle ting her og der, men ikke noen kontakt dere i mellom, sa Omer.

– Samhandlingen mellom dere var ikke helt bra, men jeg koste meg likevel. Dere utstrålte en glede, sa Trine. 

Poeng fra dommerne: 30

Dommerne var uenige om jentenes jive

Linnea, Agnete og Line danset jive i sin gruppedans. Dommerne var uenige i tilbakemeldingene. 

– Jeg ble positivt overrasket. Dere var synkrone og dere hadde god energi. Dere danset sammen som en gruppe. På soloen skinte du virkelig, Linnea, sa Omer. 

– Jeg er ikke like begeistret. Det ble uryddig, og jeg kunne ønsket at ting var strammere, sa Trine.

– Jentene skinte her, og jeg synes det var kjempebra. Bra samarbeid mellom de tre parene som gruppe. En innmari fin slutt, sa Tony. 

 – Dere er en veldig fin trio. Jeg synes det var en fin og energisk avslutning, sa Gyda. 

Poeng fra dommerne: 32