Marianne Aulie ammer fortsatt sin nesten tre år gamle datter

Aune Sand har mer lyst på kona si nå enn noen gang, med «sin store rumpe og svære bryster».

Det kontroversielle kunstnerparet er kjent for å skape overskrifter. Aune Sand og Marianne Aulie synes datteren skal bli ammet så lenge hun selv ønsker. Datteren fyller tre år om tre måneder.

«God kveld Norge» har besøkt den lille familien. Det kan du se i lørdagens sending, klokken 22.15 på TV 2!

Datterens navn skapte også overskrifter da hun ble døpt for to år siden: Aella Malove Bluebell Marie Ingeborg Hjørdis Sand Aulie ble navnet.

– Jeg tror det er utrolig viktig for tryggheten, selvtilliten, kosen, nærheten og alt, sier Marianne Aulie til «God kveld Norge» mens hun ammer «lille» Aella ute i hagen.

Aldri vært kåtere

Aune Sand er veldig fornøyd med at Marianne fortsatt har sine frodige former fra graviditeten.

– Nå var du vakker, Marianne! Jeg tror du lever farlig i dag. Nå blir det en lillemor nummer to og tre, utbryter Sand mens han ser på sin kjære som ammer.

Det har ikke Marianne noe i mot. Hun vil gjerne ha flere barn. 

– Marianne er enda deiligere nå som hun har en sånn kjempestor rumpe og svære bryster. Det henger litt her og litt der, ja, fordi hun er kvinne, sier Aune og fortsetter:

– Så jeg er jo kåtere på Marianne enn jeg noen gang har vært.

Aune ser ned på Marianne der han står ikledd sin egne fargefulle design - og selvfølgelig med den ikoniske lua på hodet. 

Vil gifte seg

Det tok lang tid før Aune våget å få barn. Nå er han svært stolt, og elsker datteren over alt på jord. Marianne har han også en stor kjærlighet til, så nå vil han gifte seg.

– Det ligger ikke bare i kortene, men i det å få et barn sammen er å love hverandre evigheten. Jeg vet hvem som er deiligst og som er min kvinne, sier han.