SPILTE GRACE AV MONACO: Nicole Kidman under filmfestivalen i Cannes i år, hvor hun promoterte filmen «Grace av Monaco». Foto: Scanpix.
SPILTE GRACE AV MONACO: Nicole Kidman under filmfestivalen i Cannes i år, hvor hun promoterte filmen «Grace av Monaco». Foto: Scanpix.

Nicole Kidman føler seg tvunget til å jobbe etter farens død

– Jeg er ikke klar for dette, sier Kidman som må promotere sin nye film «Before I Go to Sleep» bare uker etter farens død.

Skuespiller Nicole Kidman (47) føler seg ikke klar for å jobbe etter farens plutselige død sist måned.

– Det har vært forferdelig

Faren, Anthony Kidman (75), ble brått revet vekk fra familien da han falt om av et hjerteinfarkt. Nå står moren, søsteren og Nicole igjen i dyp sorg.

– Det har vært forferdelig. Vi jobber oss gjennom et stort tap og en dyp sorg nå, sier hun til News Corp Australia.

– Det er tøft. Det er fremdeles for tidlig for meg å dra tilbake til jobb, men slik kommer det nok til å føles lenge, sier hun videre.

Fortsetter for pappa

For farens del, ønsker Kidman likevel å fortsette med promoteringen av sin nye spillefilm «Before I Go to Sleep»

– Man må bare presse seg gjennom det. Pappa ville ha gjort det ... Det er alltid det han har lært oss. Man må bare sette den ene foten foran den andre, sier Kidman som skal på promoturné i to uker i november.

– Takk for all støtte

Nicole Kidman ble intervjuet på radiostasjonen KIIS FM like etter farens død, men da var det for tidlig for stjernen å prate om dødsfallet.

– Han var en fantastisk mann. Vi hadde det nærmeste familiebåndet, sier hun til radiostasjonen før tårene bygger seg opp. Etter en pause får Kidman summet seg, og hun klarer å takke alle som har stilt opp for henne i sorgen.

– Jeg har alltid tenkt at jeg ikke vil presse meg på når slike ting skjer, men når man er oppi det selv merker man at det er så vakkert at folk bryr seg. En telefonsamtale, et kort – hva som helst! Det betyr masse for meg, sier hun videre i radiointervjuet.