Her skremmer de livskiten av Farmen-Charlotte

Farmen-Hildes påståtte synske evner skaper frykt på gården. Se det morsomme klippet!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hilde Ostad (43) fra Horten har ikke lagt skjul på sine tilsynelatende evner, om at hun ser og kan snakke med døde mennesker.

Olav Harald Ulstein ønsker å få vite om de er alene på gården.

– Om vi er alene her? Det er jeg usikker på. Det skal jeg finne ut av, svarer Hilde.

– Ung jente som følger meg

Etter tre uker på Farmen har Hilde fått tid til å bli kjent med gården. Nå hevder hun at det er en ung jente som prøver å få kontakt med henne. 

– Nå må dere bare le av meg, men det følger en jente med meg på dette stedet. Hun er fra en eller annen historie, jeg vet ikke hvor. Hun har noe hun skulle sagt hele tiden. Hun sier «Det er ikke slik det ser ut til», og da svarer jeg «Men jenta mi, nå er vi i 2014 og da har vi noe som heter TV. Alt er ikke slik det ser ut til, det har du helt rett i», forteller Hilde over frokostbordet til Finn Olav Odde og Frank Tore Aniksdal.

– Jeg har blitt livredd

De andre deltakerne, spesielt jentene, lar seg påvirke av påstandene om at det er en død jente blant dem.

– Jeg synes det er veldig ubehagelig å tenke på at det er noen som går rundt her på gården, og jeg tror faktisk på sånne ting. Så etter at Hilde har fortalt slike ting, så har jeg blitt livredd for å gå ut av døren på natten. Jeg må alltid ha med meg en som må følge meg, forteller Charlotte Thøgersen.

Se hvordan det går når Alina og Magnus skremmer vettet av Charlotte og Malin på vei til do i videovinduet øverst i saken. Charlotte mister både tannbørsten og skoene sine i det hysteriske klippet.

Farmen ser du på TV 2 mandag og onsdag kl. 21.40, samt søndag kl. 20.00.