Tårevåt «Idol»-avskjed for Tilla Gaasø

Se det første intervjuet med den utstemte finalisten her.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter at seerstemmene var talt opp etter årets første finalerunde i «Idol», ble det til slutt klart at Tilla Gaasø (17) hadde fått færrest seerstemmer. Hun er dermed ute av konkurransen.

Se det aller første intervjuet med Tilla ovenfor.

Trist avskjed

Det er en sterkt preget Tilla som forlater konkurransen i kveld.

– Jeg vet ikke hva jeg skal si, men først og fremst er jeg veldig takknemlig for å ha kommet så langt! Det har vært kjempegøy å være med, og jeg har blitt veldig glad i disse menneskene. Og jeg har blitt veldig glad i Lise, sier hun i sendingen du kan se ovenfor.

«Dansken» uenig med dommerkollegaene

Nytt av året er at dommerne har mulighet til å redde én av topp ti-deltakerne i løpet av finalerundene. Dommer Esben «Dansken» Selvig forteller til TV 2 at han gjerne skulle sendt 17-åringen videre.

– Det var en tøff diskusjon. Jeg var blant de som ville se henne videre, men dessverre fikk jeg henne ikke med meg. Og hvis ikke alle vil, går det jo ikke.

– Men vi har blitt veldig glad i deg, Tilla, sier han til finalisten som står ved siden av på scenen.

– Du har vært helt fantastisk og jeg har digget deg fra dag én, du er en av favorittene mine. Det er skikkelig kjipt å ikke se deg videre, fortsetter han.

Mente hun valgte feil låt

Dommerne mener at Tilla valgte feil låt i kveld, med «September» av Earth, Wind & Fire.

– Jeg har sagt det ofte tidligere - suksessen finner man ofte utenfor komfortsonen. Jeg ser at du gjør en anstrengelse i kveld, men dessverre traff du ikke helt i dag. Men jeg vet og har hørt hva som bor i deg, og vet det er nok til å sende deg videre i kveld, sa Gunnar Greve Pettersen.

– I refrengene drukner du dessverre. For min del strakk det ikke helt til i dag, mente Tone Damli Aaberge.

– Jeg synes ikke du eier låta slik du har gjort tidligere. Dette blir midt på treet, kommenterte Esben Selvig.