Nå kommer Ninni tilbake til Hotel Cæsar

Stig Henrik Hoffs skuespillerkone Sølje Bergman (39) spiller Ninni i Hotel Cæsar.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se video fra Ninnis høydepunkter på hotellet øverst i saken.

De fleste TV-seere husker helt sikkert Ninni Krogstad Anker Hansen, spilt av Henriette Lien.

Hun var med fra seriens begynnelse i 1998, og gikk ut av serien etter å ha skutt rollefigurene Jens August og Arne Marcussen på et maskeradeball. 

Nå er Ninni ferdig med soningen i fengsel og skal tilbake til serien, denne gangen spilt av Sølje Bergman.

Henns første scene skytes denne uken i Bredtvet kvinnefengsel.

Første innspillingsdag i fengsel

Nå slipper Ninni ut av fengsel og vender nesen tilbake mot Cæsar, men med hvilke motiver vet vi ikke enda. Den første scenen med Ninni, spilles inn i fengselet, og skuespiller Bergman forteller til TV 2 om en hektisk, men morsom dag på jobb.

– Det har vært en fantastisk dag på jobb, og jeg synes det er kult at man møter Ninni også inne i fengselet. Det har vært en meget spesiell dag, med filming inne i fengselet. Jeg er så glad for at de valgte å gjøre det, sier en oppglødd Sølje Bergman til TV 2.

SKUESPILLERPAR: Sølje Bergman sammen med ektemannen Stig Henrik Hoff. Foto: Stella Pictures.
SKUESPILLERPAR: Sølje Bergman sammen med ektemannen Stig Henrik Hoff. Foto: Stella Pictures.

Rolle i «Sopranos»

Sølje tok skuespillerutdannelse i New York, og i 2002 kapret hun en rolle som flyvertinne i suksesserien «Sopranos». Hun er en av to nordmenn som har fått jobbe med selveste James Gandolfini.

– Ting begynte å rulle i USA, så jeg måtte ta et valg – ville jeg bli amerikaner og satse på en karriere der borte, eller ville jeg hjem.

Bergmans valg falt på det siste, og hun har stiftet familie med skuespiller Stig Henrik Hoff i Oslo. Sammen har de tre små barn, og de siste seks årene har Sølje fungert som mamma på heltid.

Perfekt timing

– Jeg ville ikke ha barna mine i barnehagen før de ble tre år gamle. Nå er min yngste tre år, så det å få en slik jobb nå er en gavepakke. At det da ramlet en slik rolle i fanget mitt akkurat nå er helt fantastisk, sier hun.

Timingen kunne ikke vært mer perfekt for skuespilleren, som får en hovedrolle i norges lengstlevende såpeserie.

Hva tenker Stig Henrik om den nye rollen?

– Han er kjempestolt! Stig Henrik har dratt det økonomiske hjulet i mange år. Nå får han mer tid hjemme med barna, noe jeg vet han setter stor pris på.