SPØKEFUGLER: De norske skiskytterstjernene Johannes Thingnes Bø, Tarjei Bø og Emil Hegle Svendsen var kvikke i replikken da de ble konfrontert Simon Fourcades nakenbilde. Fotomontasje: https://twitter.com/SimonFrk2 / NTB scanpix
SPØKEFUGLER: De norske skiskytterstjernene Johannes Thingnes Bø, Tarjei Bø og Emil Hegle Svendsen var kvikke i replikken da de ble konfrontert Simon Fourcades nakenbilde. Fotomontasje: https://twitter.com/SimonFrk2 / NTB scanpix

Fourcades erotiske nakenbilde: – Han ser litt dårlig trent ut!

Skiskyttergutta fikk en god latter da de så storebror Fourcades pikante kalenderbilde.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ramsau/Bergen (TV 2): Martin Fourcade (26) har pådratt seg kyssesyken, og det er uvisst når han kan konkurrere igjen. Det vil si at det først og fremst storebror Simon Fourcade (30) de norske skiskytterstjernene skal konkurrere mot denne sesongen.

Og storebror Fourcade har rukket å gjøre seg bemerket allerede før sesongstart. Han har nemlig kastet klærne i den franske kalenderen Dieux du Stade.

– Bedre å kjøre «helikopter»

Det har ikke gått ubemerket hen hos de norske skiskytterne.

– Hva skal jeg si... Det er ikke noe jeg ville stilt opp på, for å si det sånn, sier Emil Hegle Svendsen til TV 2.

– Vi får ikke se deg slik i et kvinneblad i nær framtid?

– Ikke sånn som det her. Da er det bedre å kjøre «helikopter» i Russland. Fy f....!

– Vi fikk oss en god latter

Tarjei Bø, som i likhet med Simon Fourcade er på landslaget med sin lillebror, er klar til å melde seg ut dersom han må gå til slike skritt.

– Hvis det er dette storebrødre må gjøre for å henge med de unge, da har jeg allerede meldt meg ut av konkurransen. Det var frekke bilder, sier han.

Les også: Verdens beste skiskytter måtte kutte kontakten med storebror

Ifølge storebror Bø var det svært god stemning da de fikk se Fourcades erotiske blinkskudd.

– For frekke? Vi fikk oss en god latter. Taket løftet seg den kvelden vi fikk se bildet! Men Simon må trene litt mer. Han så litt dårlig trent ut, flirer Tarjei Bø.

– Hvis jeg tar den gul sammenlagttrøya...

Lillebror Johannes Thingnes Bø avslører at de er godt kjent med franskmannens muskuløse kropp.

– Vi har sett ham i bar overkropp før, på diverse avslutninger. Det er et kjent syn. Han har jobbet godt for kroppen sin.

– Det er et kjent syn...?

– Hehe, ikke så langt ned, skal jeg innrømme. Men han er en showmann.

– Kunne noe slikt vært aktuelt for lillebror Bø?

– Vi får nå se. Hvis jeg tar den gule sammenlagttrøya i vinter, er jeg i kalenderen for 2016!

Kalenderen er laget av det franske rugbylaget Stade Français, og bestar av bilder av lagets spillere og utøvere fra andre idretter. Andre kjente utøvere som er med i 2015-utgaven er fotballspilleren Djibril Cissé og håndballstjernen Nikola Karabatic.

I kalenderen er det stort sett sort/hvitt-bilder, utøverne er nakne eller nesten nakne og inntektene går til et veldedig formål.