TV-stjernen sier at dette bare var en spøk, men seerne nekter å tro ham

Værmelderen Barry Burbank får tyn etter TV-stunt. Se videoen!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Værmelder Barry Burbank fikk mange TV-tittere til å le under lørdagens sending.

Da Burbank og makkeren, nyhetsankeret Kerry Connolly skulle starte sendingen på Boston-kanalen WBZ-TV, var det god stemning i studio.

Burbank og Connolly pratet til seerne med hver sin kaffekopp i hånda, og sistnevnte fortalte om nødvendigheten og gleden med koffein på morgenkvisten.

Problemet var bare at Burnbank holdt den røde koppen sin opp ned.

– Jeg hadde helt glemt at Barry ikke er en kaffemann, sa en forfjamset Connolly, mens makkeren smilte fra øre til øre før koppen ble snudd riktig vei.

– Du er dritings

I sosiale medier frydet seerne seg, og flere har skrevet at Barry burde ha fått seg en sterk kopp kaffe før sending, slik at han ble mer skjerpet.

– Barry Burbank vet ikke hvordan en kopp virker, skrev en seer på Twitter.

– Gå hjem, Barry Burbank. Du er dritings, skrev en annen.

Hevder han tullet, men...

I etterkant har Barry hevdet hardnakket at det hele bare var en spøk, og at han ville protestere mot TV-produsentene som aldri gir ham noe å drikke før sendingen starter.

– De siste morgenene har jeg sagt: «Vet du at koppen min alltid er tom? Ingen heller noe opp i koppen min», sier han til CBS Boston.

– Derfor sa jeg: «La oss gå på lufta, og så har jeg koppen opp ned, og så ser vi om seerne får det med seg». De sier alltid at koppen min er tom - ikke halvtom eller halvfull - den er alltid tom. Så der fikk dere den. Skål, avslutter han.

Det er ikke alle seerne som går med på at Barry gjorde dette med vilje.

– Bare innrøm det, Barry: Du var litt morgentrøtt, du også, skriver en seer på Twitter.