Superfan Ole (18) begynner å gråte når Anette Hoff kommer inn på Hotel Cæsar

Seks gutter med en enorm interesse for serien fikk oppfylt en drømmedag på settet. Se video! 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Seks hardbarka Cæsar-fans fikk nylig oppfylt en drømmedag på settet til Hotel Cæsar. Her fikk de hilse på skuespillerne, tittet på kulissene, og kommet med innspill til manusforfatterne.

Guttene kommer fra forskjellige steder i Norge, men den enorme interessen for Hotel Cæsar har alle til felles. 

Ole Johannes Ferkingstad (18), blogger til daglig om såpeserien, som har gått på TV 2 i 16 år. Han har tatt fri fra skolen og reist helt fra Karmøy for å se kulissene og skuespillerne på nært hold. 

(Se video: Her får seks Cæsar-fans drømmedagen oppfylt)

OVERRASKET: Ole Johannes Ferkingstad tar til tårene når han får møte sitt store Cæsar-idol, Anette Hoff.
OVERRASKET: Ole Johannes Ferkingstad tar til tårene når han får møte sitt store Cæsar-idol, Anette Hoff.

– Vi har sett Hotel Cæsar siden vi var små, siden foreldrene våre begynte å se på det, så har vi blitt hektet. I Hotel Cæsar er det jo sånn at vi må følge med, fordi det skjer så spennende ting at man bare må se neste episode, forklarer han. 

Rørt til tårer

Å møte Anette Hoff, som spiller Juni i serien, blir et spesielt sterkt øyeblikk for Ferkingstad. Han trror ikke sin egne øyne når skuespilleren plutselig entrer kulissene. 

– Det var skikkelig stort. Juni er den karakteren som har vært med i Hotel Cæsar siden starten. Jeg ble veldig rørt og fikk tårer i øynene. Jeg ble helt målløs, jeg vet ikke hvilke andre måter jeg kan forklare det på, sier han til TV 2. 

Saken fortsetter nedenfor bildet!

Innspill til manus

Ferkingstad har også tatt med seg forslag til manusavdelingen, som har satt av en hel time til guttene. Skuespiller Kim-Daniel Sannes avslører at manusavdelingen tidligere har tatt hensyn til ønskene fra gutta.

 Min karakter har fått gleden av å bli slemmere, det er spesielt med tanke på å takke disse gutta, avslører han. 

Overrumplet

FORNØYD: Håkon Høyland Rekvik ble satt ut da skuespiller Kim-Daniel Sannes kom inn i rommet.
FORNØYD: Håkon Høyland Rekvik ble satt ut da skuespiller Kim-Daniel Sannes kom inn i rommet.

Håkon Høyland Rekvik (18) får full valuta for Oslo-turen når Kim-Daniel kommer spaserende inn i studio. Han blir helt satt ut når den kjente Cæsar-skuespilleren plutselig står rett ved siden av ham. 

– Storm havner i trøbbel hele tiden, og jeg digger veldig når det skjer dramatikk og at de er slemme, sier han til skuespilleren etter at sjokket har lagt seg. 

Rudy Claes spiller Eva Rosenkrantz i serien. Hun er overveldet over all Cæsar-kunnskapen gutta klarer å fremkalle på så kort tid. 

– Det er kjempegøy at de er så dedikerte. Vi har ikke sjans til å huske så mye som de gjør, sier hun overveldet. 

– Min største skrekk da jeg hørte at de skulle komme i dag var at disse blodfansene hadde forberedt en Cæsar-quiz, tilføyer Kim-Daniel, spøkefullt. 

– Ryggraden i norsk produksjon

Gutta har møttes over internett gjennom Hotel Cæsar-forum, og alle er medlem i en felles Cæsar-gruppe på Facebook. De tar ofte serien i forsvar når noen kritiserer Hotel Cæsar.

Marius Aune (18) har tatt turen fra Trondheim for å se favorittserien sin bli laget. Han mener at Hotel Cæsar er ryggraden i norsk programproduksjon.

– Det er veldig artig å se tidsbildet på norsk historie fra 1998 til nå, hvordan settingene forandrer seg, og hva som er på moten interiørmessing, så det er kult å se hva som er tilbake i tid, men også fremover, sier han.