GRAVID: Det forelskede stjerneparet venter sitt første barn. Her står de på den røde løperen under filmfestivalen i Cannes i år. Foto: Scanpix.
GRAVID: Det forelskede stjerneparet venter sitt første barn. Her står de på den røde løperen under filmfestivalen i Cannes i år. Foto: Scanpix.

Stjerneparet venter sitt første barn

«Gossip Girl»-stjernen Blake Lively venter barn med Ryan Reynolds.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Blake Lively (27) delte den gledelige nyheten gjennom nettsiden sin, Preserve. Hun skrev et langt brev som hyller alle vordende mødre.

– Gratulerer til alle kommende mødre der ute. Og takk for at dere er en del av Preserve familien, står det.

Godt på vei

Bildet av Lively er fotografert av hennes bror, Eric Lively. Stjernen poserer i solnedgangen med sin voksende mage. Etter størrelsen å dømme er hun godt på vei i svangerskapet.

Lively møtte skuespiller Ryan Reynolds da de to spilte sammen i filmen «The Green Lantern» i 2011. De giftet seg i 2012, og har siden den gang holdt en lav profil. Stjerneparet bor sammen i New York, og venter nå sitt første barn.

Har lenge ønsket seg barn

– Jeg må komme i gang snart, sa hun i et intervju i Marie Claires septemberutgave. 

– Om jeg kunne spyttet ut et kull barn, ville jeg gjort det, fortsatte hun.

Ektemann Reynolds deler de samme tankene ...

– Vi ønsker oss gjerne en stor familie. Vi kommer begge fra store familier. Mine foreldre fikk fire, Blakes fikk fem barn. Mange synes det er galskap, men vi vet vel ikke før vi er der, sa den vordende faren til Details magazine i fjor.