Eriksens lekre langskudd holdt til Tottenham-seier

Dansken ble matchvinner da Spurs slo høytflyvende Southampton.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tottenham-Southampton 1-0
Se videosammendrag av kampen i videovinduet øverst!

Christian Eriksen satte inn sin andre Premier League-scoring for sesongen da han på lekkert vis scoret Tottenhams seiersmål mot Southampton søndag. Scoringen kom allerede i 1. omgang.

Tottenhams toppscorer Nacer Chadli burde også scoret før hvilen, men alene med Fraser Forster skjøt belgieren i innsiden av stolpen og ut.

Før den tid burde også gjestene ha satt ballen i nettet, men Sadio Mané brukte litt for lang tid og ble blokkert av Kyle Naughton i åpningsminuttene, etter at sistnevnte hadde sklidd i foranledingen til den store sjansen.

Store sjanser fikk også bortelaget etter hvilen, og snaut halvveis i omgangen var Victor Wanyama svært nære fra distanse. Kun en flott redning av Hugo Lloris holdt Spurs-ledelsen inntakt.

Redningen skulle vise seg svært viktig, ettersom Spurs vant 1-0 og klatret til 6. plass på tabellen. De er nå kun to poeng bak Southampton og Spurs-manager Mauricio Pochettinos tidligere klubb som innehar 3. plassen.

– Det var en viktig seier. Jeg er lykkelig. Jeg mener vi fortjente å vinne. De siste kampene har vi spilt som et lag og det er viktig. Jeg er glad for resultatet, sa den tidligere Southampton-manageren.

Hvem har du på ditt lag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk