Jørgen gikk på tekstsmell  i direktesendt «Idol»

Skuffet etter bommen: – Jeg føler at jeg har ødelagt for meg selv.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det gikk ikke helt som det skulle da Jørgen Bergersen (26) fra Skedsmokorset skulle synge Journeys «Don't Stop Belivin'» i årets siste semifinale i «Idol».

– Hva skjedde? var det første dommer Kurt Nilsen spurte da deltakeren hadde sunget siste strofe. Litt uti låta glemte sangeren rett og slett teksten.

Når TV 2 tar en prat med Jørgen i nyhetspausen, innrømmer han at han er skuffet over egen innsats.

– Jeg føler jo veldig at jeg har ødelagt for meg selv, og denne ene gylne sjansen. Jeg hadde en bra generalprøve, så det er jo litt trist. Men jeg er fornøyd allikevel. Det var helt fantastisk å stå på scenen, helt konge, uansett!

SKUFFET: Jørgen glemte teksten under kveldens direktesendte «Idol»-semifinale. Foto: Thomas Reisæter/TV 2
SKUFFET: Jørgen glemte teksten under kveldens direktesendte «Idol»-semifinale. Foto: Thomas Reisæter/TV 2

Se Jørgens opptreden ovenfor!

– Var FOR glad

Ifølge 26-åringen, var det en kombinasjon av nerver og ikke minst glede som førte til det muligens skjebnesvangre feilskjæret.

– Jeg tror jeg bare var så glad! Jeg følte det i hele kroppen, og jeg vet ikke ... Jeg tror jeg følte det for mye og at jeg derfor sporet av, forklarer han.

Fikk skryt for å redde seg inn

Dommerne lot ikke deltakerens jernteppe gå ubemerket hen, men Tone Damli Aaberge kom med trøstende ord.

– Du skal ha skryt for at du klarer å komme deg inn igjen i låta etter at du har bommet. Det er en styrke. Dessverre blir bevegelsene og alt litt tamt fordi man ser at du er preget, sa hun.

Gunnar Greve Pettersen tok ikke like lett på glippen.

– Resten av opptredenen er preget av feilen. Alle mennesker kan gjøre feil, men vi er i en bransje og en konkurranse der du er nødt til å levere. Sorry, Jørgen dette er kjipt å se på, og  jeg unnet deg ikke det, sa han.

Ikke misfornøyd til tross for dommerkritikk

Esben «Dansken» Selvig var heller ikke videre imponert, selv om han mente at han definitivt lot seg more av opptredenen.

– Det er stor underholdningsverdi og det er gøy! Men det blir dritbra karaoke. Jeg tror ikke det er stødig nok, kommenterte han.

Herr Nilsen var på sin side imponert over både låtvalg og energi.

– Låta passer til deg og du får levd ut rockedrømmen på scenen!