Idol-Jessa måtte tørke tårene under familiehilsen

Familien kunne ikke være tilstede da 27-åringen sang seg til dommerskryt. Se video!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Filippinskfødte Jessa Gunnarsen (27) startet showet med en Celine Dion-tolkning i kveldens semifinale i «Idol».

Etter å ha sunget «All By Myself», fikk 27-åringen anledning til å sende en hilsen hjem til foreldrene, som fortsatt bor på Filippinene. Det bragte fram følelsene, og tårene.

– Det ble veldig følelsesladd! Så det ble litt grining. Jeg savner familien min på filipinene og det er snart tre år siden jeg har sett dem ... Så det var veldig rørende for meg,

Se Jessas opptreden ovenfor! Nedenfor ser du hennes tårevåte hilsen til familien.

– Savner dem veldig, veldig, veldig

Jessa, som har bodd i Norge i fem år, forteller at hun savner familien og at hun rett og slett ble litt overrumplet over muligheten til å kommunisere til dem.

– Jeg sa hei til mamma og pappa, og så husker jeg faktisk ikke helt hva jeg sa! Jeg ble litt satt ut og tenkte «åh, jeg får snakke med mamma og pappa»! Jeg hadde så lyst til å spørre om de har det bare og at jeg håper at alt er ok. Jeg savner dem veldig, veldig, veldig mye.

Mistenkte hun hadde svelget Celine Dion

Det var ikke bare en familiehilsen som ble høydepunktet for Jessa i kveld. Hun forteller at hun satte stor pris på positiv respons fra de fire dommerne.

– Det var veldig gøy å stå på scenen, og det var også veldig gøy å høre tilbakemeldingene fra dommerne! Jeg er kjempefornøyd. Og jeg har jobbet veldig hardt for dette, sier hun.

Esben «Dansken» Selvig mistenkte for eksempel at semifinalisten hadde svelget unna den kanadiske divaen hun tolket.

– På et tidspunkt var jeg redd for at du hadde svelget Celine Dion, siden du høres akkurat ut som henne. Jeg synes det var en fin opptreden. Det er kanskje litt for mye karaoke, men jeg synes du har en flott stemme, sa han.

– Kanskje en av konkurransens beste

Også Gunnar Greve Pettersen lot seg imponere.

– Jeg føler at jeg er tilbake på klassefest på 90-tallet og kliner. Når du er høyt oppe i vokalregisteret, er du kanskje en av konkurransens beste vokalister. Det var fantastisk flott å høre på deg, mente han.

– Jeg synes dette var fett. Å komme ut på scenen og klinke til slik, krever mot, kommenterte Kurt Nilsen.

Håper foreldrene blir stolte

Nå håper Jessa at også foreldrene liker det de ser når de logger seg på nett-TV fra Filippinene.

– Jeg håper de liker det de hører. Og så vet jeg at de synes det er stas at jeg er på TV.

– Hvor mye betyr «Idol» for deg?

– For meg er dette en drøm som går i oppfyllelse. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle få muligheten til å synge her og at alle kan få se meg. Jeg synes det er helt fantastisk!