NAKEN OG KORTKLIPT: Pamela Anderson kaster alle klærne unntagen en svart boa for franske Purple Magazine. Foto: Faksimile/Instagram
NAKEN OG KORTKLIPT: Pamela Anderson kaster alle klærne unntagen en svart boa for franske Purple Magazine. Foto: Faksimile/Instagram

Pamela Anderson: – Sønnene mine vet alt om sex-videoen

Nå kaster 46-åringen klærne i fransk magasin. 

Pamela Anderson (46) er - i tillegg til brystene - også kjent for sine lange, blonde lokker.

Det kom derfor som et sjokk på fansen da «Baywatch»-dronningen fra 90-tallet klippet seg helt kort i oktober.

I neste nummer av det amerikanske magasinet «Elle», forteller hun at hun var redd for at hun skulle se for maskulin ut med det guttekorte håret. Hun har de siste månedene gått gjennom en drastisk forandring.

Uvant med kort hår

– Jeg trodde det kom til å bli rart å ha sex med så kort hår, men så vendte jeg meg etterhvert til det, sier hun til «Elle».

Det ser imidlertid ikke ut som om hun behøver å bekymre seg, for i januar giftet hun seg for andre gang med Rick Salomon

Sex-video

I intervjuet snakker hun også om hva hun synes om at sønnene Brandon Thomas Lee (17) and Dylan Jagger Lee (16) vet det meste om den famøse sex-videoen hun spilte inn med hennes daværende ektemann Tommy Lee fra 1995.

– Jeg vet ikke om de har sett den, men de vet alt om den. Dumme internett. Jeg forstår ikke hvorfor alle er så imponert over den videoen, sukker Pamela.

Det er ikke bare Pamela som tar seg bra ut som 40-åring. I bildekarusellen under kan du se flere kjendiser som holder seg uforskammet godt.