MÅTTE KRYPE TIL KORSET: Javier Manquillo måtte legge seg flat på Instagram etter å ha tapt en bordtenniskamp. Foto: Instragram/Scanpix
MÅTTE KRYPE TIL KORSET: Javier Manquillo måtte legge seg flat på Instagram etter å ha tapt en bordtenniskamp. Foto: Instragram/Scanpix

– Jeg er den styggeste spilleren som noensinne har spilt for Liverpool

Den nye Liverpool-spilleren Javier Manquillo måtte krype til korset etter å ha tapt et veddemål mot José Enrique.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Selv om Liverpool ikke har fått den beste starten på Premier League-sesongen, er det ingenting å si på humøret til spillerne.

Her er alle Premier Leaks-episodene

Spillerne fikk seg tirsdag en skikkelig latterkule i matsalen på treningsanlegget Melwood da José Enrique skulle lære de nye spilleren fra Atletico Madrid, Javier Manquillo, noen engelske gloser.

– Tidenes dårligste
Etter å ha tapt en bordtennis-kamp måtte Manquillo rett foran Enriques mobilkamera krype til korset og uttale noe han helt sikker ikke er enig i.

– Jeg er den styggeste spilleren som noensinne har spilt for Liverpool, sa Manquillo inn i kamera – til stor latter fra lagkameratene.

Både den spanske landsmannen Alberto Moreno og den serbiske nysigneringen Lazar Markovic er blant personene som skimtes i latter i bakgrunnen.

Dårlig sesongstart
Liverpool har vunnet kun to av sine seks første ligakamper i Premier League. Forsvarsspilleren Manquillo har startet fem kamper i ligaen for rødtrøyene fra Anfield denne sesongen.

Onsdag kveld venter en tøff bortekamp mot den sveitsiske klubben FC Basel i Mesterligaen for Javi Manquillo og lagkameratene.